Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CONFIGURATIE PC ... NEED SFATURI

Vizitator tekato

Postări Recomandate

parerea mea cu intel si amd!! nu iti lua o configuratie gen altex mediagalaxy sau flanco!!!!!!! merge intel dc ai bani CORE 2 DUO cu cash si fsb cat mai mare si sunt mult mai overclockabile decat amd.amd e bun dar tot asa serii noi be ca atloanele 64 x2 sunt cam invechite si au cashul mic dar merg mai putin ridicate frecventele in overclock.placa video as merge pe chipset nvidia 9xxx sau gtx-urile mai accesibile. am avut ati si sunt mari probleme cu driverele la unele serii.dar degeaba ai proc bun placa video buna dc nu ai si "un suport bun pe care sa stea" deci atentie la alegerea placii de baza. conteaza foarte mult si hdd sa stii, ai zis ca ai, recomand un bufer de 16-32 si un timp de acces al datelor cat mai mic. nu in ultimul rand o sursa buna si coolere adecvate nu faci overclock cu coolere stock!!multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

3

• Elef

3

• MifTy

2

• djdansmart

2

Top autori în acest subiect

Vizitator sorin6

Am un 3.2go cu 1 mo cache care "zace" in setar, cum nu sunt jucaus, mie imi ajunge... Deci 100E economisiti... Si, oricum, "775" isi traieste (si el...) ultimele zile...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări