lucian_e Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 parerea mea cu intel si amd!! nu iti lua o configuratie gen altex mediagalaxy sau flanco!!!!!!! merge intel dc ai bani CORE 2 DUO cu cash si fsb cat mai mare si sunt mult mai overclockabile decat amd.amd e bun dar tot asa serii noi be ca atloanele 64 x2 sunt cam invechite si au cashul mic dar merg mai putin ridicate frecventele in overclock.placa video as merge pe chipset nvidia 9xxx sau gtx-urile mai accesibile. am avut ati si sunt mari probleme cu driverele la unele serii.dar degeaba ai proc bun placa video buna dc nu ai si "un suport bun pe care sa stea" deci atentie la alegerea placii de baza. conteaza foarte mult si hdd sa stii, ai zis ca ai, recomand un bufer de 16-32 si un timp de acces al datelor cat mai mic. nu in ultimul rand o sursa buna si coolere adecvate nu faci overclock cu coolere stock!!multumesc Link spre comentariu
MifTy Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 care "cash"???poate "cache"... "cash" e altceva!! :smt005 Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Tocmai ce mi s-a prajit motherboardu' si a trabuit sa iau altu' :smt013 FUC* !!! :smt013 Dar macar am trecut la PCI-E... Asa o placa, "nici cal nici magar" nu cred ca ati mai vazut, nu costa decat 40E... http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945GCM478-L&class=mb Scuzati off-topicu' nu m-am putut abtine :smt010 Link spre comentariu
MifTy Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 "Socket 478"??? :smt005 in locul tau, as fi incercat sa profit de situatie si sa trec la 775!!!! :smt019 Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat August 21, 2008 Partajează Postat August 21, 2008 Am un 3.2go cu 1 mo cache care "zace" in setar, cum nu sunt jucaus, mie imi ajunge... Deci 100E economisiti... Si, oricum, "775" isi traieste (si el...) ultimele zile... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum