Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe de 13'

alexxutzu

Postări Recomandate

Vreau sa-mi pun niste difuzoare de 13'' pe usile din fata dar ceva ptr bass ,bineinteles fara amplificator si alte chestii, am nevoie de niste pareri, ce anume sa aleg si de unde?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexxutzu

2

• Bogdi16

1

• NeaSuciu

1

• ddeliciu

1

Top autori în acest subiect

13 tzoli? sau 13 cm?

De 13 cm presupun.......ca de 13 tzoli nici nu incap, nici nu am vazut nicaieri !

Pentru portierele din fatza se folosesc difuzoare medii-joase nu joase, pentru joase bagi un subwoofer in portbagaj, chiar daca o sa gasesti ceva ce sa scoata numai frecvente joase sau ii pui filtru pentru joase nu o sa fii multumit de bass, deloc, si in plus difurile astea au in jur de maxim 20w deci la 20w de bas......nu e suficient, insa 20w de medii/innalte e mai mult decat suficient, si pentru bass bagi un subwoofer in portbagaj.....de vreo 100 w sa spunem !

poti sa te uiti pe www.be-loud.ro pentru difuzoare,

Bafta !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

pentru ce sa fie mai puternic difuzoru daca nu vrei amplificator, cd-playeru are 25 de wati, nu rezolvi nimic daca cumperi difuzoare mai puternice si cei 92 decibeli/watt daca sunt adevarati,ii mai mult decat bine,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări