Vizitator FLORIAN Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 AM SI EU UN ASEMENEA PROCESOR,PE EL SCRIE-INTEL CELERON 2.53 GHZ/256/533,NUMAI CA TICALOSUL DUPA CE L-AM MONTAT NU LUCREAZA DECIT LA 1,4.IMI POATE DA CINEVA UN SFAT,VA ROG FRUMOS! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Salut.. problema nu e de la proc ci de la placa de baza. Placa de baza este un model mai vechi decat procul. Ar trebui sa aibe din setari sa modifici fsb-ul sau multiplier asa incat sa ajunga la frecventa dorita.Oricum eu recomand un update de bios. :weedman: Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Mda, cred si eu ca un bios-update ar debloca coef. multiplicator blocat in uzina... :smt003 Eu cred mai curand (dar nu sunt sigur fara verificari) ca respectivul procesor nu e pe lista de procesoare recunoscuta, deci afisajul e aiurea, dar frecventa corecta (a se verifica cu un utilitar sub windows, de ex.) Link spre comentariu
Vizitator FLORIAN Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 ciudat este faptul ca initial am avut tot un intel,dar 1,8 si culmea,functiona la exact 1,8. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 Procesorul tau e proiectat pentru 19 x 133 Mhz, coeficientul fiind blocat, ar trebui sa functioneze la un FSB de 1400 / 19 = circa 73 Mhz (ceea ce nu e imposibil, dar putin probabil...) S-ar putea insa ca sa mearga la 19 x 100 = 1900 Mhz...Eu cred ca e doar o eroare de afisaj la boot, verifica frecventa reala de functionare cu un benchmark...S-au vazut, de ex. cazuri de P3 /800 si mai mari care sa fie "recunoscute" drept P2 pe MB din primele generatii, evident gresit...... probabil e si cazul MB pe care o detii, P4/1400 (14 x 100) fiind cel mai "mic" de pe lista lui din bios... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum