Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AV 800 defect

Postări Recomandate

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salutare am o mica problema la aplificatorul av800. la magazin nu am gasit tranzistori q1.q2 care sunt 2sc254 q3.q4 care sunt 2sa130 q24.q25 care sunt 2sc329 cei de la magazin mi-au zis ca mai lipseste cate o cifra de la ei ca nu sunt scrisi corect i-ar q23 este scris doar npn, in rest am tote piesele .imi puteti spune si mie va rog cei care au mai facut acest amplificator ce tranzistori sunt va multumesc in

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

salutare am terminat de facut amplificatorul av800 ,dar am o problema imi scoate tensiune pe iesire mai exact jumate din tensiunea de alimentare ,mentionez ca in locul lui r56 care este de 10k am pus din gresala o rezistenta de 100 ohm si din cauza ei se incindeau toti tranzistori ,dupa inlocuirea ei cu ce-a de 10k nu se mai incinde nimic ,dar imi scoate tensiune pe iesire ,am masurat tranzistori si diodele si sunt ok ,sa mai fie ceva montat gresit? ,s-au sa fie vreun tranzistor defect care da bn la aparat si in circuit o ia razna,

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator bas in cap

Salut tuturor.Am si eu o problema cu un av 800 il alimentez si imi creste treptat tensiune pe iesire de la 0 la 90 de v fara sa se incalzeasca sau arda ceva .Am verificat pe rad finalii prefinli si sunt ok.Ce as mai putea sa_i fac?Astept un raspuns.Multumesc

Link spre comentariu
Vizitator bas in cap

aveam aparatul de masura pus pe difuzor si cand vedeam ca tensiune creste peste 40 de v il opream

aveam aparatul de masura pus pe difuzor si cand vedeam ca tensiune creste peste 40 de v il opream.ideea e ca nu a iesit fum din nimic.Chiar acum am luat fiecare piesa in parte conform schemei dar n am gasit nimic. :-(

post-230270-0-70046400-1416248757_thumb.jpg

Editat de bas in cap
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări