Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PL259

Vizitator

Postări Recomandate

Este cineva dispus sa cumpere o asemenea mufa la 12 RON + taxe postale?Ma gandesc sa comand de afara, pretul final ar fi cam asta. Comanda ar fi deminim 10, personal nu am ce face cu atatea - voi opri 2 sau 3. Pentru restulde 7 bucati daca se gasesc doritori sa dea de stire. Nu-mi spuneti ca este1 leu la Capodimonte, ceea ce vedeti in poza este mufa la standard militar, nutabla chinezeasca. Merge pentru cabluri RG213, RG8 si H2000.73 de YO9HSW

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

2

• MiniTehnicus

1

• yo4avd

1

Nu-mi spuneti ca este 1 leu la Capodimonte, ceea ce vedeti in poza este mufa la standard militar, nutabla chinezeasca. Merge pentru cabluri RG213, RG8 si H2000.

Chiar nu am fost clar?
Link spre comentariu

Au si la mondoplast mufe chiar mai ieftine si dau si la bucata.

Izolatia intre pinul central si partea exterioara este un plastic ordinar de culoare rosie sau maronie, nicidecum teflon de culoare alba.Pinul central este aurit si dupa cateva utilizari ramane doar alama, adio contacte de calitate.Mufa este nichelata iar filetele sunt dupa cum are starea de spirit cel care lucreaza pe masina, unele sunt perfecte, altele doar cu mopsul sau cheia franceza sunt convinse sa se stranga pana la capat.Materialul din care sunt confectionate mufele este destul de casant iar grosimea peretilor este cat mai mica posibila pentru economia de material.In general mufe de unica folosinta, merg unde cablul se conecteaza odata si asa ramane.Din cauza proastei rezistente de contact pot aparea atenuari si cateodata si zgomote la receptie.http://www.antenee.ro/app_cms/content.asp?contentid=730Mufele realizate dupa standard militar sau in general "Amphenol" sunt mufe de calitate care folosesc cele mai bune materiale, in concluzie si pretul este pe masura.Conector PL259 - standard militarSunt pentru lipire sau prin presare/sertizare?
Link spre comentariu

Conector PL259 - standard militarSunt pentru lipire sau prin presare/sertizare?

Citez:

We offer 10 Pcs Military Spec PL259 connectors. They are suitable for RG213, RG8, H-2000 cable andas you can see they are of excellent quality not like the Chinese ones. These connectors were designedfor the Army they can handle all kind of weather conditions outdoor on indoor and are Military Surplusnever used before. Buy them while they last extremely small stock.They have been long time in the plasticbag and covered with yellow paper that is why they look.

Din ce vad in foto, prinderea firului central se face prin cositorire.
Link spre comentariu

@Minitehnicus eu am luat mufe PL259 de la mondo si asa este cum zici izolatia pare a fi ceva din plastic rosu maroniu , insa nu este plastic ci alt material eu am incercat sa topesc cu letconul izolatia si nu mi-a mers.Acuma la modul general mufele PL259 nu sunt asa de bune in comparatie cu mufa N in special la frecvente inalte.Ca sa fiu mai explicit mufa PL239 mama si PL259 tata au fost exclusiv facute pentru semnal video si nicidecum radiofrecventa.Sa numai stric atata de mult cu offtopic va doresc spor la cei ce cumparati asemenea grozavii de mufe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări