miha-p Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Unde ai spus ca circuitul este DESCHIS? La ce pagina?Imi imaginez cum functioneaza circuitul deschis, insa il consider mai slab din pct de vedere al performantelor decat circ inchis (pierderi de temperatura si pierderi de apa prin evaporare). Are insa si un mare avantaj: nu explodeaza niciodata. Explodeaza.Personal am vazut 3 lipituri de cupru sarite din mufe efectiv trebuia ceva temperatura si presiune sa sara teava din mufa. Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Sigur mufarile erau lipite? Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Eu am verificat lipiturile la teava si fitingaraie cupru ... din astea pentru incalziri . La rece ... temperatura camerei . La 60 atmosfere a crapat un cot ... made in greece . Link spre comentariu
miha-p Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Sigur mufarile erau lipite? Da cu cositor Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 In ce fel de instalatie? centrala murala sau altfel? Link spre comentariu
miha-p Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Dentrala este facuta homemade din tabla de 5 mm grosime dimensiuni exterioare 60 cm lungime 60 latime 75 inaltime grosomea ,,camasii de apa 5 cm,, Link spre comentariu
Vizitator yo9fah Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Are cineva construit sau are o idee de o soba construita tip centrala cu un butoi sau mai multe zidite in soba? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum