ghostbuster Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 salut, unde pot gasi si eu o siguranta ca cea din poza de preferat in ploiesti? la bricostore sau un magazin de electronice o avea? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Poti incerca si la Bricostore. Mai incearca si magazinele de profil din jurul Halelor si de pe la obor. (Artsani & altele)LE: iti trebuie doar o bucata?? ce dimensiune? Link spre comentariu
ghostbuster Postat August 6, 2008 Autor Partajează Postat August 6, 2008 Poti incerca si la Bricostore. Mai incearca si magazinele de profil din jurul Halelor si de pe la obor. (Artsani & altele)LE: iti trebuie doar o bucata?? ce dimensiune?da doar o bucata, marimea nu stiu dar am alta la fel cred ca vreo 3 mm Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 pai daca imi spui dimensiunea exacta caut eu prin sertare si poate te rezolv... Link spre comentariu
ghostbuster Postat August 6, 2008 Autor Partajează Postat August 6, 2008 pai daca imi spui dimensiunea exacta caut eu prin sertare si poate te rezolv...9mm diametru extern si 4mm intern Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Cauta un robinet de apa din alea vechi de la blocurile comuniste, cred ca au exact ce-ti trebuie. Link spre comentariu
zal Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Sigurantele astea se dimensioneaza dupa axul pe care se monteaza, deci cind ceri asa ceva spui ptr ce diametru, vezi ca exista si tip arc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum