yo3ihg Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 am incercat si eu la munte o antena tip long wire (un fir bagat in mufa de antena a telefonului) cam 10 lambda lungime, si a mers surprinzator de bine, m-am putut intelege cu lumea la telefon din locurile in care nu aveam semnal deobicei :smt003 Link spre comentariu
Gerula Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Incerca si cu chestia notata EP0037 de aici, nu stiu ce sa spun despre ea : http://www.epsicom.com/produse.php?IDca ... &page_nr=1 Link spre comentariu
EPSICOM Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 Antena a fost utilizata pe diverse aplicatii, rezultatele sunt excelente. S-a probat in zone cu receptie "O" (subsol, crama) ca repetor fara amplificare, semnalului fiind captat la o distanta de pana la 3 metri de antena. La pretul ei, in conditii de semnal foarte mic se poate realiza un sistem sinfazic cu un castig mai mare. Probleme: cablul sa nu depaseasca 4-5m. Polarizarea este verticala (plan vertical) si liniutele urca incurajator. Link spre comentariu
Flor Postat Septembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Antena a fost utilizata pe diverse aplicatii, rezultatele sunt excelente. ....Am intrat de multe ori in site-ul dvoastra. Dar cand am dat download la descrierea antenei " http://www.epsicom.lx.ro/docdown/ep0037.pdf" mi-a aparut "The page cannot be displayed". Si -regret ca va spun- nu e singurul produs la care imi afiseaza asa ceva, de ex. http://www.epsicom.lx.ro/docdown/ep0209.pdf.Eram/sunt interesat sa cumpar mai multe produse de la dvoastra dar ce incredere sa am daca nu pot citi descrierile lor. Ca sa nu ma lungesc o sa va scriu pe adresa firmei. Link spre comentariu
EPSICOM Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Da, sunt inca ceva probleme. Dupa 50 de zile de atac informatic asupra site-ului, cred ca l-ati sesizat (am reusit sa il inlaturam) acum avem Limita de Banda Depasita / Bandwidth Limit Exceeded pe gazda lx.ro unde avem depusa documentatia. Va cerem scuze, pana la gasirea unei noi gazde vom trimite gratuit celor ce doresc CD-uri cu proiectele realizate pana in acest moment. Cine doreste ne gaseste aici ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Hai sa fim seriosi, suntem totusi pe un site unde oameni se mai si pricep.Atacul poate fi asupra serverelor lx.ro nu neaparat asupra epsicom in mod special.Si apoi omul a spus ca documentul nu exista, nicidecum ca nu ar merge site-ul. Link spre comentariu
EPSICOM Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 OK. http : // www . atkgft . com spune ceva ? Un strengar din Tallin ?Oricum, scuzele raman, oferta deasemenea, lx.ro-ul e cazut se pare, nu observasem, va multumesc pentru atentionare. Link spre comentariu
mojnost Postat Septembrie 20, 2008 Partajează Postat Septembrie 20, 2008 Pentru a afla ceva parametri ai telefoanelor mobile trebuie intrebat la un service, nu la magazine. Am fost cu un Siemens la service si la inapoiere am vazut un buletin de verificari (nu mai tin minte cum ii zicea exact, era in engleza), banuiesc ca au un aparat pe care verifica telefoanele si scoate hartia respectiva la o imprimanta. Erau foarte multi parametri mentionati pe hartia respectiva, mare parte avand dB ca UM, la majoritatea era in dreapta "pass" dar si vreo 2-3 cu "failed", totusi au zis ca e ok telefonul, printre parametrii reapectivi sigur trebuie sa fie trecuta si sensibilitatea. Link spre comentariu
Flor Postat Septembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2008 Eu am intrebat mai multi vanzatori care mi-au zis ca "habar n-au ce inseamna termenul asta, ca nu au fost invatai ce e aia. Cum sensibilitatea e un parametru (destul de) important ar trebui sa figureze la loc de cinste in prospecte. La service-uri nu am mai ajuns, deoarece eram ferm convins ca nimeni nu isi va asuma rensposabilitate, adica jobul, sa imi zica mie, un necunoscut,...Imi ramasese solutia sa le scriu direct fabricantilor, dar cum ma frigea timpul, m-am "fixat"..Asta e. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum