alexxutzu Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Va salut pe toti si imi cer scuze daca am deschis topicul aiurea dar sunt nou pe forum. De curand mi-am cumparat un subwoofer activ JBL BASSPRO II si as dori daca imi poate explica cineva in amanunt cum il pot monta pe masina. Precizez ca masina nu are iesire RCA si as dori sa cumpar un adaptor de nivel dar nu stiu exact, pe Maica Domnului nu au :(( . Vreau sa stiu exact cum se conecteaza cablurile si sa nu imi consume din baterie cand masina este oprita. Am atasat si o poza cu spatele subwoofer-ului. Va multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 trebuia la udio soundciteste si p-acolo,ca e un tutorial+niste topicuri interesantesubul tau are si 'high level input',adica are adaptor incorporat,p-acolo ii dai semnal de la iesirea de boxe a casetofonului Link spre comentariu
alexxutzu Postat August 6, 2008 Autor Partajează Postat August 6, 2008 pai ii dau de la boxe dar cum leg firele care vin de la boxe pe piciorusele alea mici ale amplif din sub., imi trebuiesc niste mufe mici :( se pot confectiona? Link spre comentariu
Mihai85 Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 pentru +12v(BATT) te legi direct de baterie cu un cablu cu sectiune de 4...6mm2,siliconat.imediat lnga baterie pe plus pui o siguranta de vreo 40A cu soclu.Pentru masa(minus) te legi de sasiul masinii,din portbagaj(de un surub mai maricel) cu un cablu la fel de gros.REM il legi pe contact(daca casetofonul nu are iesire remote sau ant electrica) printr-un fir mai subtire 0,5..0.75mm2.Pt semnal cumperi adaptorul si il montezi tinand cont de polaritatea iesirilor playerului.Se gaseste mufa exact care iti trebuie.te uiti la boxe unde este plusul si minusul si legi firele le mufa care intra in subwoofer. Link spre comentariu
paul14 Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 are si pe sub o siguranta de 20A deci ar putea sa puna langa baterie pe plus una tot de 20A cu soclu Link spre comentariu
Mihai85 Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 important e sa puna.sig de la baterie protejeaza instalatia si se pune de val mai mare pt ca la un scurt sa nu ia foc cablul de alimentare Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Mutat la car audio. Link spre comentariu
ionut20 Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 adaptor nu iti trebuie, in schimb iti trebuie mufa aceea pentru high input, daca nu gasesti cauti ceva papuci mici si cu un patent ii faci sa se potriveasca pe cei 4 pini. Sau desfaci subb-ul si iti scoti de pe placa 4 fire cu conectori cu surub clasici in capat. Link spre comentariu
alexxutzu Postat August 7, 2008 Autor Partajează Postat August 7, 2008 L-am montat, dar ma deranjeaza ca e izolata masina si nu se aude asa cum trebuie.....nush ce sa fac :( Link spre comentariu
paul14 Postat August 7, 2008 Partajează Postat August 7, 2008 pai ce masina ai??? banuiesc ca nu dacie... Link spre comentariu
danijblbass Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 din ce am citit eu aici viewtopic.php?f=2&t=32064 are un clio simbol Link spre comentariu
alexxutzu Postat August 8, 2008 Autor Partajează Postat August 8, 2008 dap asa e am un clio symbol Link spre comentariu
ionut20 Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 seteaza-ti frecventa de taiere undeva la 100Hz, regleaza din player volumul la nivelul la care poti asculta maxim, dupa care regleaza gain-ul din subb atat cat poti incat sa se auda "tare" dar fara distorsiuni... mai mult de atat nu poti face. Daca tot nu ti suficient cumpara un subb de putere mai mare, sau o masina monovolum :snakeman: Link spre comentariu
alexxutzu Postat August 8, 2008 Autor Partajează Postat August 8, 2008 Pai Gain-ul e la maxim la fel si volumul sub., din cd player nu am ce regla ca e ala stock care e praf si asa iau semnal direct din boxa ca nu are iesire rca cd player-ul, oricum il schimb sapt viitoare dar acum ma duc la tornado sa imi schimb boxele pe fata cu altele de 13" sa vad ce gasesc bun. Link spre comentariu
alexxutzu Postat August 8, 2008 Autor Partajează Postat August 8, 2008 Mi-am cumparat si mi-am montat pe fata Coustin 13 50w rms, 200w max si este cu totul altceva....e superba auditia inasina, acum astept sa imi iau si un mp3 player k lumea si cred ca am rezolvat problema Ce se intampla daca distorsoneaza subwoofer-ul? se poate arde? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum