Stefan Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 am gasit pe o placa de baza HT1600 socket 754 (cu un proc AMD Sempron) doua tranz defecte . unul era D434 dar avand corpul ceva mai mare zona unde era carbonizat nu a acopreit seria si langa el un tranzistor ceva mic pe care nu se mai vedea ce scrie . am vazut doar E5N.. si dupa acest cod era carbonizat. daca cineva stie ce tranzistor e sau macar posibile configuratii terminale va rog sa ma ajute . momentan nu sunt acasa dar cand ajung notez exact ce tranzistor e notat pe placa de baza in zona repectiva .tranzistorele sunt in zona RAM-ului .last edit: mai precis este vorba de Q40 Link spre comentariu
djdansmart Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Nu am inteles exact pt ce ai pus aceasta poza....!! Link spre comentariu
Stefan Postat August 6, 2008 Autor Partajează Postat August 6, 2008 pentru a vedea placa de baza ! poate are cineva model asemanator ! acum ai inteles de ce ?! Link spre comentariu
Dr.L Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 e prea mica poza pt a se vedea ceva :smt009 Link spre comentariu
Stefan Postat August 7, 2008 Autor Partajează Postat August 7, 2008 Doctore dau incolo de poza ! poza aia nu e placa mea (adica cea defecta) , e o placa de pe un site care seamna a cu placa mea pentru a vedea aproximativ cum arata, poate are cineva o placa asemanatoare . mai bine scot poza aia ca mai rau induce in eroare ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum