Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistor SMD E5N...

Postări Recomandate

am gasit pe o placa de baza HT1600 socket 754 (cu un proc AMD Sempron) doua tranz defecte . unul era D434 dar avand corpul ceva mai mare zona unde era carbonizat nu a acopreit seria si langa el un tranzistor ceva mic pe care nu se mai vedea ce scrie . am vazut doar E5N.. si dupa acest cod era carbonizat. daca cineva stie ce tranzistor e sau macar posibile configuratii terminale va rog sa ma ajute . momentan nu sunt acasa dar cand ajung notez exact ce tranzistor e notat pe placa de baza in zona repectiva .tranzistorele sunt in zona RAM-ului .last edit: mai precis este vorba de Q40

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

3

• Dr.L

1

• djdansmart

1

Top autori în acest subiect

Doctore dau incolo de poza ! poza aia nu e placa mea (adica cea defecta) , e o placa de pe un site care seamna a cu placa mea pentru a vedea aproximativ cum arata, poate are cineva o placa asemanatoare . mai bine scot poza aia ca mai rau induce in eroare !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări