Yo4You Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Salutare , domnle eu agreez principiul sincrodinei , generez semnal pe filtrul ce vreau sa il acordez va fi mixat semnalul cu un oscilator pe aceasi frecventa => semnal audio nu voi trece prin filtru trece jos , introduc semnalul astfel obtinut prin placa de sunet a PC-ului si rulez un analizator de spectru in domeniul audio.Se va vedea perfect panta cu toate ca este in domeniul audio.Asa am facut eu filtrul cu in scara cu cristale de la BITX-20 si sincer sa fiu i-am dat drumu in 40metrii (7Mhz) domnle se stie ca este o banda aglomerata mai ales cand sunt concursuri , mi-a facut deosebita placere sa ascult emisiuniile fara sa aud ca se suprapun una peste cealalta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 mi-a facut deosebita placere sa ascult emisiuniile fara sa aud ca se suprapun una peste cealalta.In general radioamatorii nu emit unii peste altii :)E o gluma, am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Hai, Dudi ! NU te-am mai "vazut" de un car de vreme. Ceva noutati? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum