Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegerea filtrului pt. transceiver

Blacksmith

Postări Recomandate

Salutare , domnle eu agreez principiul sincrodinei , generez semnal pe filtrul ce vreau sa il acordez va fi mixat semnalul cu un oscilator pe aceasi frecventa => semnal audio nu voi trece prin filtru trece jos , introduc semnalul astfel obtinut prin placa de sunet a PC-ului si rulez un analizator de spectru in domeniul audio.Se va vedea perfect panta cu toate ca este in domeniul audio.Asa am facut eu filtrul cu in scara cu cristale de la BITX-20 si sincer sa fiu i-am dat drumu in 40metrii (7Mhz) domnle se stie ca este o banda aglomerata mai ales cand sunt concursuri , mi-a facut deosebita placere sa ascult emisiuniile fara sa aud ca se suprapun una peste cealalta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blacksmith

6

• Yo4You

4

• Eugenn

3

• BodoRF

1

Top autori în acest subiect

mi-a facut deosebita placere sa ascult emisiuniile fara sa aud ca se suprapun una peste cealalta.

In general radioamatorii nu emit unii peste altii :)E o gluma, am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui.
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări