Vizitator m_maxx Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 Salut tuturorA folosit cineva asa ceva?si daca da imi poate spune ce parere are despre el.Tot ce scrie pe cutia dif. este numelemusical pow. 120Wnominal pow. 80Wfreq. 35-3000Hz88dB8 ohmi.pe cutie scrie ca este pentru subwoofer grosime magnet 1,5"suspensie cauciuc, con de kevlar.Daca stiti despre ce e vorba poate ma ajutati sa`mi fac un mic subwoofer.MultumescP.S. am cautat pe forum dar nu am gasit nimic care sa ma ajute.P.S.2 material am si sunt gata de actiune imi mai trebuie doar o indrumare sau mai multe :lol: :lol: Link spre comentariu
Light_man Postat Martie 11, 2005 Partajează Postat Martie 11, 2005 P.S. am cautat pe forum dar nu am gasit nimic care sa ma ajute.cum draq nu ai gasit nica??? mai, vezi ca pe ftp-ul siteului is parametrii difului, copiei si cu ajutorul unui programel (bassbox, unuibox sau altul) fa un design si.....din experianta iti zic :? : SAL-urile nu sunt f bune....dar na.....urechea ta....banii tai Link spre comentariu
Vizitator Cockstein Postat Martie 11, 2005 Partajează Postat Martie 11, 2005 L-am folosit eu..........Am terminat acum cateva zile un proiect de subwoofer bandpass.Merge chiar foarte bine.Da-mi o adresa de mail sa-ti trimit proiectul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum