Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dif. SAL SBX2030 ???

Vizitator m_maxx

Postări Recomandate

Vizitator m_maxx

Salut tuturorA folosit cineva asa ceva?si daca da imi poate spune ce parere are despre el.Tot ce scrie pe cutia dif. este numelemusical pow. 120Wnominal pow. 80Wfreq. 35-3000Hz88dB8 ohmi.pe cutie scrie ca este pentru subwoofer grosime magnet 1,5"suspensie cauciuc, con de kevlar.Daca stiti despre ce e vorba poate ma ajutati sa`mi fac un mic subwoofer.MultumescP.S. am cautat pe forum dar nu am gasit nimic care sa ma ajute.P.S.2 material am si sunt gata de actiune imi mai trebuie doar o indrumare sau mai multe :lol: :lol:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Light_man

1

Top autori în acest subiect

P.S. am cautat pe forum dar nu am gasit nimic care sa ma ajute.cum draq nu ai gasit nica??? mai, vezi ca pe ftp-ul siteului is parametrii difului, copiei si cu ajutorul unui programel (bassbox, unuibox sau altul) fa un design si.....din experianta iti zic :? : SAL-urile nu sunt f bune....dar na.....urechea ta....banii tai

Link spre comentariu
Vizitator Cockstein

L-am folosit eu..........Am terminat acum cateva zile un proiect de subwoofer bandpass.Merge chiar foarte bine.Da-mi o adresa de mail sa-ti trimit proiectul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări