Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MN 280 R si BR 24002

Postări Recomandate

Salut am si eu nevoie de niste date despre integeatele MN 280 R si BR 24002 dintr-un TV am cautat dar nu prea am gasit decit in limba chineza si nu ma descurc :smt022 Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bygy007

5

• tv1

3

Top autori în acest subiect

Imi cer scuze nu era lumina da intradevar este vorba de BR 24C02 dar tor nu am gasit nmic de celalat TV -ul este un Panasonic TX21S4TP , asa scrie pe spate , ideea este ca pilpiie ledul de la alimentarr cind ii dai drumul din butonul de alimentare pleaca citeva secunde dupa care se opreste si am constatat ca daca pun aparatul ( V ) pe unul din pini la integratul MN280R (are 3 picioare unul vine cred ca de la procesor , 5,1V al doilea vine tot 5,1V iar pe al treilea este citiva milivolti si se duce la BR 24C02) cel care se duce la procesor intre acel pin si masa tinde sa plece , poate vre-un sfat ceva , integratul arata ca un tranzistor mic dreptunghiular cu 3 picioare MN280R eu asta am citit :prayer: poate fi MN 2BO

Link spre comentariu

Iti multumesc pentru schema o sa incerc sa vad daca am timp miine sa ma bag in el (TV ) am vaga impesie ca este ceva legat de alimentare , un condesator ceva pe acel traf 1201 , cu acel integrat tot nu-mi dau seama banuiesc ca este o sursa dar nu inteleg ce inseamna RST , banuiesc ca reset

Link spre comentariu

Am sapat si am ajuns la o imagine ca in poza mai departe ma depaseste am schimbat condesatori integrat baleaj vrtical , cind schimb canalele mai mult timp (il fitii ) se opreste apare o dunga orizontala , ca si cum nu ar functiona baleajul si se opreste un ajutor mi-ar prinde bine. Multumesc

Link spre comentariu

Am schimbat intii integratul apoi si condesatoarele este posibil sa-l fi distrus ? si eu m-am gindit la condsatoare cind ii dau drumul se vede bine citeva secunde , ceea ce ma intriga la un moment dat cind il butonez in momentul cind se opreste nu mmai merge nici verticalul nici orizontalul se vede citeva puncte albe

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări