Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

YM BUZZ!

d2134

Postări Recomandate

Stie cineva sa faca un program care sa preia BUZZ-ul din Yahoo Messenger si sa-l trimita la un buzzer real pus pe un port, sa zicem USB ca s-ar putea si alimenta prin el?Eu nu am boxele conectate la PC tot timpul, am numai castile, si da cite unul BUZZ! si daca nu il vad, chiar daca sunt in camera, ii raspund mai tirziu. Se mai intimpla sa creada ca sunt suparat pe el dar eu nu ma supar asa usor, primadata injur bine...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

2

• d2134

2

• MifTy

1

• rellu

1

Top autori în acest subiect

Spune-i respectivului ca are ceva cu capul. Nu esti mereu la pc, asta implica sa nu ii poti raspunde, asa ca nu are motiv sa se supere. Daca se supara din asa ceva...e idio(a)t(a). Drame virtuale...

Link spre comentariu

Pai, asa le spun si le trece supararea...Totusi, treaba ar fi utila ca de multe ori am si eu interesul sa vorbesc cu respectivii.Nu cred ca e chiar asa de complicat pentru cineva care se pricepe la programare in Windows.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

cel mai simplu e sa cumperi o mufa tata jack stereo din care ies pe fire scurte 2 mufe mama stereo.astfel folosesti deodata castile si boxele .a aparut la magazinele de pc-uri de curand (3ron)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări