Vizitator electronica aplicata Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 M-am uitam pe net dupa niste incinte fullrange pasive pe 8Ohmi si cautand, tot cautand am ajuns la site-ul acesta: http://www.discopro.ro Acum, eu am mai auzit de PAudio, nu stiu cat de bune sunt difuzoarele lor dar facand o comparatie cu alternativele de pe piata, tot la PAudio am ramas. M-am uitat putin si pe site-ul celor de la and-roll.ro dar cam scumpe boxele acolo. Ce vreau sa stiu: daca sunt bune boxele alea PAudio de pe site-ul discopro si lasand la o partea puterea difuzoarelor de bass, as dori sa stiu ce ati prefera: o boxa cu C15-400B sau C15-600EL ? Adica, daca neglijam puterea, care ar fi diferentele!!!!!!! :smt024 Sunt putin cam nehotarat......... :yawinkle: Link spre comentariu
adircf Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 CUm le vrei ? In cutii de ABS sau de ply ? Link spre comentariu
Vizitator electronica aplicata Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Ma gandeam la ABS... :tonqe: cel putin asa am vazut ca sunt pe site-ul discopro.ro, nu? P.S. ply de la ce vine ? :drinkers: Link spre comentariu
Jimmy Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 ply vine de la plywood, adica, pe romaneste, placaj :weedman:eu as merge pe varianta cu C15-600EL, pentru ca are bobina mai mare, implicit suporta mai multa putere, si are excursia putin mai mare fata de C15-400B. in rest, amandoua au SPL cam la fel, dar presupun ca C15-600EL suna ceva mai tare la putere maxima. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 c15-600El e superior 400B...eu zic ca merita diferenta de pret pt un fullrange mai zdravan!Crede-ma ca nu o sa fii dezamagit de P.audio. :smt020 Daca cumperi cutiile de ABS vei iesii mai ieftin...daca comanzi cutii din Plywood vopsite cu vopsea poliuretanica, vor fii mai scumpe dar calitatea costa. Eu am cumparat cutii de la ei cu difuzoare P.audio...si chiar nu ai nimic de reprosat, sunt foarte zdravene construite.Orice alte intrebari ai avea...nu ezita. Link spre comentariu
adircf Postat August 4, 2008 Partajează Postat August 4, 2008 Comada-ti din ply... sugestia mea. Link spre comentariu
Vizitator JOhnnyG Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 salut.. ma ajutati si pe mine cu un proiect? ca acum mi-am luat 2 difuri c15-600el si as vrea un proiect pentru fullrange!mersi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum