Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un dif ciudat

adi_0106

Postări Recomandate

Am si eu o dilema - am un difuzor ciudat - are 300 mm (12"), pe eticheta scrie Electronica 12,5 W si 6,3 ohmi dar cand am pus ohmetru pe el :shock: 81 ohmi - difuzorul e din carton tot si mai are si un con pe mijloc (tre sa fie de gama larga) - arata destul de hazliu -> are magnetul mic in diametru 100 mm si grosime 62 mmStie cineva despre ce este vorba? ce pot face cu el? :?:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

3

• Mircea Bartic

1

• titro

1

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

leaga-l la un amplif si evzi daca merge...ce-i asa greu?inseriaza si o rezistenta cu el de 8ohmi ca sa arzi cumva ampliful daca difului ii sunt cumva scurtcircuitate intrarile

Link spre comentariu

acelea sunt difuzoare vechi de radioficare, sau de cinematograf. (stiu cum arata, am avut de-a face cu asa ceva)Sunt de parere ca nu are rost sa te complici cu el, dar oricum cred ca masuratoarea nu este buna :?

Link spre comentariu

Si cam ce cutie ar trebui sa-i fac unui asemenea difuzor??Am avut timp si l-am si probat... merge fara nici o treaba :) si reda toata gama de sunete .... scoate inaltele cat satelitii mei de la sistemul 5.1 :lol: E bun we fratilor, pus intr-o cutie buna + un amplificator micut .... pacalesc eu pe vreo unu sa il vand :wink: :twisted:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări