adi_0106 Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 Am si eu o dilema - am un difuzor ciudat - are 300 mm (12"), pe eticheta scrie Electronica 12,5 W si 6,3 ohmi dar cand am pus ohmetru pe el :shock: 81 ohmi - difuzorul e din carton tot si mai are si un con pe mijloc (tre sa fie de gama larga) - arata destul de hazliu -> are magnetul mic in diametru 100 mm si grosime 62 mmStie cineva despre ce este vorba? ce pot face cu el? :?: Link spre comentariu
Vizitator Stefang Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 Arunca-l Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 10, 2005 Autor Partajează Postat Martie 10, 2005 Multumesc pentru incurajare....... :( Esti un smecher :evil: Link spre comentariu
titro Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 Sigur are 81 de Ohmi? E bun aparatul cu care ai masurat? Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Martie 11, 2005 Partajează Postat Martie 11, 2005 81 ohmi sau 8.1 ohmi ... :o vezi ca la unele aparate da si cu virgula ... nu prea vad sa aiba 81 ohmi ... :shock: cel mai probabil 8.1 ... :o Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 11, 2005 Partajează Postat Martie 11, 2005 leaga-l la un amplif si evzi daca merge...ce-i asa greu?inseriaza si o rezistenta cu el de 8ohmi ca sa arzi cumva ampliful daca difului ii sunt cumva scurtcircuitate intrarile Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 13, 2005 Partajează Postat Martie 13, 2005 acelea sunt difuzoare vechi de radioficare, sau de cinematograf. (stiu cum arata, am avut de-a face cu asa ceva)Sunt de parere ca nu are rost sa te complici cu el, dar oricum cred ca masuratoarea nu este buna :? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 17, 2005 Autor Partajează Postat Martie 17, 2005 Si cam ce cutie ar trebui sa-i fac unui asemenea difuzor??Am avut timp si l-am si probat... merge fara nici o treaba si reda toata gama de sunete .... scoate inaltele cat satelitii mei de la sistemul 5.1 :lol: E bun we fratilor, pus intr-o cutie buna + un amplificator micut .... pacalesc eu pe vreo unu sa il vand :wink: :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum