Sandu Magnatu Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Am primit un lcd si nu gasesc nici o informatie despre el, am cautat pe da nimic :smt010 . As vrea sa-l folosesc la calculator cu LCDHype sau alt program asemanator, l-am verificat cu multimetru sa vad daca merge si afiseaza vag literele si niste simboluri. Pe spatele lui este un 'M' (banuiesc ca de la motorola) si mai scrie K38-239 3705A si are 17 picioruse. Nu stie nimeni ce tip de lcd este? sa stiu daca il pot folosi cu programe gen lcdhype sau in alte aplicatii. Multumesc. :smt039 Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 LCD-urile nu se verifica cu multimetrul, este varianta cea mai sigura sa-l distrugi. Daca il privesti sub un anumit unghi poti vedea cum apare afisajul , sub forma de cifre sau ca un dreptunghi. In cazul in care este sub forma de cifre nu are nici un driver si trebuie folosite circuite care sa afiseze fiecare digit.De exemplu ICL7106 http://www.intersil.com/data/fn/fn3082.pdf Daca apare ca un dreptunghi atunci este o matrice de 5x7 puncte si este afisaj alfanumeric. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum