MifTy Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 interesant!! :)oricum, XP nu prea merge instalat decât pe eepc-urile cu harddisk m?ri?or... am priceput c? unele modele au un hdd de laptop "normal" în loc de ssd...m? gândeam îns? la performan?e... la cum ruleaz? aplica?iile tipice de windows pe un eepc cu xp, fie el ?i sp3... Link spre comentariu
razvan_n Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Din cate stiu eu, doar 1000H are HDD. A, s-ar putea si 904.Ruleaza foarte bine. Acasa am un Pentium D 925 la 3 GHz, cu 2 GB RAM; la serviciu, un Dell 1501 cu AMD Turion x2, da' nu stiu memoria si nici viteza. Vad prea multe calculatoare in ultima vreme! ;-) Comparativ, se misca excelent. Bineinteles, nu m-am apucat sa convertesc filme pe EeePC.Dar navigarea pe internet, un film, editarea unui document, foarte bine. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 dac? ai loc, încearc? s? rulezi un joc de directx...joacele erau, ?i înc? mai sunt, aplica?ii care streseaz? serios sistemele, configura?ii foarte bune ca media player sau office clacheaz? cu succes când vine vorba pân? ?i de am?râtul de cs!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Ce parere aveti despere el.Memeoria SSD e OK ?nu merita sa dai banii pe asa ceva. mai bine strangi cureaua si iti iei ceva seriois la SH. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Razvan> felicitari pentru achiziie, ti-am dat si eu linkurile pe care le am (mai aproape totusi de US... ) Cochetam si eu cu achizitia unuia, dar nici nu am ales "definitiv" nici nu am concretizat... :cry: Link spre comentariu
razvan_n Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Mifty, am loc destul, chiar dupa ce pun acolo toate cartile pdf si toata documentatia tehnica pe care o am. Problema e alta. Nu pot suferi jocurile. Acum cativa ani buni am fost si eu prins de jocuri, pentru vreun an, si dupa sevraj am hotarat sa le tai din radacina.Primul lucru pe care il fac dupa o reinstalare de Windows e sa scot toate jocurile incluse (noroc ca se intampla rar, altfel puneam mana pe nLite si-mi faceam un kit fara ele). Am vazut atatia adulti inteligenti pierzand sute, mii de ore anual jucandu-se, si atatia copii extraordinar de capabili care nu reusisera sa treaca mai departe de Daemon Tools si CloneCD, pentru ca de fapt nu ii mai interesa decat FIFA, NFS si altele asemenea.As putea face un test DirectX (dxdiag), chiar, pe Eee nu am vazut cum se invarteste cubul pana acum...L-am luat pentru ca a corespuns cerintelor mele personale:- este mic, deci pot avea la indemana aproape oriunde documentatie tehnica, dictionare si eventual acces la internet; nu trebuie sa port cu mine o geanta dedicata laptopului in care eventual imi mai incap cateva lucruri... Eee incape in geanta cu lucruri, fara sa faca mare revolutie pe acolo.- autonomie mare- SSD, adica rezistenta la socuri/vibratii (utilizare auto) [sunt patit]- Bluetooth incorporat si deci GPS usor de implementat.- partitia sistem are 8 GB, nu 4 (sau chiar 2)Ce nu-mi place... carcasa e lucioasa. Aspirator de amprente. Asus a pus in pachet o carpa cu microfibre, dar cred ca era mult mai sanatos sa-i fi dat o carcasa mai mata si gata... Ma bate gandul s-o matuiesc cumva; daca a mai incercat cineva, astept sugestii.Nu stiu daca am sa upgradez vreodata SSD-ul. Deja am vazut carduri SDHC de 16 la preturi accesibile, si urmeaza de 32; pen-drive-uri USB la 16 GB cu 100 lei... exista alternative. Inca nu ma plang de spatiu!Multumesc, Sorin, si va urez tuturor sa va cumparati exact ceea ce va doriti si sa folositi acele lucruri cat mai util si mai mult timp! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum