EmyRulz Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Cum sa nu se puna cand in fiecare luna apar mii si mii de melodii trendy! Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Cum sa nu se puna cand in fiecare luna apar mii si mii de melodii trendy! Pe alea le vezi la radio sau asculti la TV, si le "colectionezi" doar cand ti-ai dat seama ca merita... "Trendy" este un fenomen bun de luat banu' la fazani (ma rog, nu aici, banuiesc ca "iempetreiurile" nu si le cumpara de la Apple Store sau Amazon...) Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Cum unii sunt colectionari de timbre altii sunt colectionari de mp3-uri. Ca tot veni vorba, daca ati vazut cumva emisiunea aceea "culturala si de bun gust" intitulata "Pimp my ride" (pestuieste-mi plimbarea sorry, nu m-am putut abtine) acolo se instalau in masini "scule" de HDD-uri de 1-2 TB ca sa poata incapea pe ele 300k MP3-uri Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Da ai vazut si falca manelistului tuciuriu de Bronx care isi pimp-uia RAID-ul Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Lasa falca manelistului de Bronx, ceea ce e grav e ca multi tineri se uita si iau drept model astfel de comportamente si "bun gust" prezentat la acest fel de emisiuni. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Asta e veche de cand lumea si pe mine nu ma sperie... la timpul lor, in mileniul trecut, tinerii visau plete si Beatlesi, sau muzica indiana si marijuana, sau jeg si punkisti sau mai stiu eu ce... La 99.9% le "vine mintea la cap" iar ceilalti oricum "o luau pe ulei" cu sau fara exemple "negative" la momentul aparitiei "fenomenului" (Beatlesii, acum considerati niste "pisicute" erau considerati drept subversivi, in epoca... )Dar... sa ne intoarcem la subiectul initial... Link spre comentariu
Jules00 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Stocatul ca si stocatul, ca ai dreptate cu hdd-ul de 500GB dar multe melodii mai 'circula' inca pe 128kbps....si nici in ruptul capului nu le gasesti la calitate mai mare de 192kbps....scuzati offtopicurile dar m-am luat dus de val Link spre comentariu
sere Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 offtopic.. mai nou sunt formatele eac, flac. Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 11, 2008 Partajează Postat Octombrie 11, 2008 1411kbps nu e PCM? Adica WAV necomprimat? Ca daca da, e clar ca acolo e calitate maxima (dar si spatiu aiurea)...*Spatiu inutil e pe MP3-uri si alte garbage-uri lossy... La 50E un HD performant de 500 Go problema lipsei de spatiu nu cred ca se mai pune...ma, tu chiar vrei ????tu crezi ca in romanica avem preturi ca in franta????sau ai plecat de prea multa vreme, si ai uitat???aici, cu 50 de euro iei in cel mai fericit caz, un hdd de 250 de gigei... vorbesc de magazin, cu garantie, etc, nu de bisnitzarul de ocazie!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum