Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

E88cc Buffer...probleme in constructie

miclovan

Postări Recomandate

Electron, sunt absolut de acord cu tine,As mai adauga si factorul timp: cred ca toti avem si-o slujba si-o familie si diverse alte obligatii.Cred ca putini dintre noi ar putea lasa totul deoparte, pentru electronica si, eventual, alte pasiuni.Cine poate si reuseste... jos palaria! :prayer: Eu am piesele pentru vreo trei amplifuri pe lampi, doua amplifuri pe tranzistori si niste incinte acustice care asteapta doar incleiere si teste... Ei... sa fie-al naibii daca gasesc timp sa le fac! Nu iau in discutie factorul familie, nevasta, treburi casnice...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miclovan

21

• ratza

10

• ioannis

5

• fcon

5

Top autori în acest subiect

electron aici in grecia, cu electronica in general, merge foarte prost treaba. nimeni nu se mai ocupa cu ea. au ramas foarte putine persoane (2-3 care cunosc eu in creta) si facem din cind in cind un amplif pentru placerea noastra. asta inseamna ca nu exista nici ateliere unde sa putem sa facem o cutie faina, nici magazine unde sa putem sa gasim tuburi. :(ca sa intelegi, alea doua bucati din lemn, care am pus lateral la amplif cu 811A, rugam pe cineva sa imi taie 2 zile, si in sfirsit am reusit, dar mi-a luat 20 de euro!!!!!!acuma cu familia aveti dreptate. in afara de slujba, n-am nimic alceva, nici nevasta nici copii. am fost casatori cindva cu o romanca, dar am prins-o cu altul, si de atunci am ramas singur( si nici nu vreau, sa ma mai casatoresc)

Link spre comentariu

...aici in grecia, cu electronica in general, merge foarte prost treaba. nimeni nu se mai ocupa cu ea.

Apropo! Pe ce boxe merge ampliful? De magazin sau tot facute de tine? Nu mai stiu daca ai spus ceva de boxe...
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

dupa cum am zis..osa pun niste poze cu bufferul construit...nu am putut pentru ca nu am avut aparatul acasa....sper ca va place...e primul meu proiect cu tuburi electronice :jytuiyu

Posted Image

chestie pur informativa!!!

Link spre comentariu

Bravo ?ie. Eu a?tept dup? ??tia de la Baumax s? m? sune odat? ca s? merg dup? PAL ?i s? termin Aritma. Urm?torul proiect: pickup cu preamplificator cu tuburi.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Am terminat ?i eu o variant? de buffer, cu PCC189 pentru teste. L-am luat ast?zi la serviciu s? v?d ce poate ?i s? fac niscaiva m?sur?tori. Am r?mas ca la dentist. Osciloscopul nu a fost în stare s? m?soare armonicile pe FFT ?i nu e un rîci, iar la semnal dreptunghiular vîrfurile create de generator sînt netezite. Îmi pare r?u c? nu am f?cut ni?te print screen-uri, o s? fac mîine. Scule folosite:

Generator de semnal

Posted Image

Osciloscop

Posted Image

Link spre comentariu

Pozele sînt luate de pe net. Mîine vin cele reale.EDIT: Astea sînt rezultatele.[attachment=0]1kHz sinus.png[/attachment][attachment=2]1kHz dreptunghiular.png[/attachment][attachment=3]1kHz dinte de fier?str?u.png[/attachment][attachment=1]1kHz dreptunghiular - faz?.png[/attachment][attachment=4]1kHz armonici.png[/attachment]

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua. Am construit si eu un buffer cu varianta ruseasca a lui ecc88, functioneaza, dar am observat un lucru: daca alimentez doar amplificatorul nu si bufferul dar aplic semnal audio pe intrarea acestuia, semnalul tot trece prin buffer (atenuat) si este amplificat. Este normal acest lucru?

Link spre comentariu

Este cît se poate de normal. Dac? sco?i tubul din soclu, semnalul va trece prin dou? divizoare: unul compus din R1 ?i R3, iar cel?lalt din R2 ?i R4 || Zin a preului sau amplifului conectat dup? el.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator balauru

Asta ar fi "implementarea" mea.Scuze pentru calitatea imaginilor, sunt facute cu telefonul mobil.Vederi din diverse unghiuri:[attachment=1]stanga.jpg[/attachment][attachment=2]dreapta.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări