Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schimbare mufe iesire pick-up tesla nc430

pusttiu

Postări Recomandate

beneficiez de scula de mai sus, din fabrica are integrat un pream cu corectie cu tot, din pacate pe vremea comunistilor toate mufele erau DIN (5picioare rotunde) vreau sa le inlocuiesc cu alte mufe RCA mama, dar prin oras nu am vazut nik de calitate (am mai luat si sunt de caca mufele, aurite zie ei , eu zic aiurite (adica galbene ). vreau sa fac schimbarea deoarece statia este cu mufe RCA am incercat cu un cablu facut de mine cu materiale din oras, dar nu-mi place.. daca a-ti folosit asemenea mufe prin echipamentele dvs pls help , un link de unde sa cumpar ceva mai bun. sunt bine venite orice sugestii legate de montarea mufeleor pe carcasa....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan69

2

• pusttiu

2

Da,multe chestii sunt cam scumpe. Eu iau bobine pentru filtre, mufe de boxe, rca-uri. Dar iau din cele mai accesibile. De ex mufele rca de 2,6 euro costa tot atat si in magazinele din Maica Domnului unde sunt tone de chinezisme.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări