Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa TV Schneider TV6

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai78

3

• tv1

2

• Mihai85

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

astazi m-am ocupat de sursa ; am verificat si schimbat piesele din schema data de TV1 : Q803 cu BUT11AF (original era un BU506D cu parte metalica pe spate) , am schimbat IC 801 TEA1039 ; optocuplorul IC 802 CNX82A; am verificat diodele D811,D812; condensatorii C829,C818; tranzistorul Q802>>>totul ok........alimentez si..... : bum sursa s-a dus BUT 11AF(s-a facut bucati :smt005 ), s-a dus TEA1039(aici ma doare :smt010 ) s-a dus D812 1N4148(se gaseste) >>.......ura si la gara :smt030 ; cer si eu un sfat... :prayer: sa fie de vina tranzistorul si sau integratul (piese luate la pret ieftin .. sub 20 lei in total ) sau mai e vreo problema care-mi scapa :DPS:Desi nu am gasit nimic despre BU506D ...sunt nesigur de BUT11AF fara radiator si de TEA1039 luat sub 20 de lei care l-am vazut pe unele site-uri la 130 lei

Link spre comentariu

trebuia sa inseriezi si tu un bec ca sa nu faci atata paguba. :violent3: .posibil sa fie si de la componente de proasta calitate precum but11. poti pune bu 508af .zenerele era bune?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări