gogoo Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 MA gandeam ca in acest topic sa punem poze cu montaje de ale noastre,mai mult sau mai putin complicate,mai mult sau mai putin aratoase,dar functionale.Asta pentru clatirea ochilor si pentru noi idei.Ce ziceti ? Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 buna idee ! dar trebuie ceva restrictii ! acum ce inseamna sa pun poze de la montaje care nu au o importanta deosebita . adica daca realizez o sursa cu un tranz sau montaje cu un amarat de CI CMOS din familia 4000 chiar nu are rost sa umplem forumul inutil ! daca moderatorii sunt deacort propun sa fie puse doar pozele cu montaje mai compleze saau cel putin care arata impecabil. cum ai spus "Asta pentru clatirea ochilor si pentru noi idei."si inca ceva pozele trebuie puse pe un server de share ! Link spre comentariu
mosfet Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Doar complete/functionale? Majoritatea proiectelor mele sunt neterminate si abandonate dar arata bine Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Doar complete/functionale? Majoritatea proiectelor mele sunt neterminate si abandonate dar arata binesi eu am o multime de montaje neteminate !oarecum offtopic : mai stie cineva topicul unde se vorbea despre desfacerea soclului la becurile cu incandescenta ! Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 viewtopic.php?f=14&t=30595&start=0&st=0&sk=t&sd=a Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 multumesc ratza ! va rog cineva sa faca curat aici ! pentru ca adevaratul scop al subiectului sunt pozele cu monatajele nostre nu intrebrarile mele stupide ! :prayer: Link spre comentariu
gogoo Postat Iulie 31, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2008 Ok.Puneti ce poze cu ce montaje vreti,dar sa fie functionale macar.Sa vedem si noi metode de lucru,maini de lucru,medote de infrumusetare,secrete... Link spre comentariu
Jimmy Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 traful de alimentare si soft-startu pentru AV800, varianta incropita pentru teste. nu-i frumoasa, da mere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum