Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Topicul cu montaje-Doar poze/video

gogoo

Postări Recomandate

MA gandeam ca in acest topic sa punem poze cu montaje de ale noastre,mai mult sau mai putin complicate,mai mult sau mai putin aratoase,dar functionale.Asta pentru clatirea ochilor si pentru noi idei.Ce ziceti ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

3

• gogoo

2

• mosfet

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

buna idee ! dar trebuie ceva restrictii ! acum ce inseamna sa pun poze de la montaje care nu au o importanta deosebita . adica daca realizez o sursa cu un tranz sau montaje cu un amarat de CI CMOS din familia 4000 chiar nu are rost sa umplem forumul inutil ! daca moderatorii sunt deacort propun sa fie puse doar pozele cu montaje mai compleze saau cel putin care arata impecabil. cum ai spus "Asta pentru clatirea ochilor si pentru noi idei."si inca ceva pozele trebuie puse pe un server de share !

Link spre comentariu

Doar complete/functionale? Majoritatea proiectelor mele sunt neterminate si abandonate :d dar arata bine

si eu am o multime de montaje neteminate !oarecum offtopic : mai stie cineva topicul unde se vorbea despre desfacerea soclului la becurile cu incandescenta !
Link spre comentariu

multumesc ratza ! va rog cineva sa faca curat aici ! pentru ca adevaratul scop al subiectului sunt pozele cu monatajele nostre nu intrebrarile mele stupide ! :prayer:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări