Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un ajutor la un woofer 2 x HP-18W

Vizitator UrsSu_mZq

Postări Recomandate

Vizitator UrsSu_mZq

Salut...

As dori un mik ajutor din partea voastra cei care se pricep la construirea unui woofer cu 2 difuzoare HP-18W pe aceeasi incinta nu separat....le voi pune la 2 amplif. AV800 pe fiecare difuzor...stiind ca un amplif Av800 in 8 ohm scoate 520W RMS eu zic ca ar merge fiind un HP-18W are 400W RMS in 8 ohm si 800W in program...

Deci a dori un ajutor la construirea unui woofer cu difuri HP-18W :supz:

Multumesc si astept ajutorul vostru... :smt039

SALUT :smt039

Noi Sa Fim Sanatosi :partyman:

ID Messenger: urssu_xxx

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr4g0n

2

• Jimmy

1

Top autori în acest subiect

in primul rand nu e prea buna ideea sa pui cate un AV pe fiecare dif, mai ales ca vrei sa le pui in aceeasi incinta , vor aparea defazaje si o sa sune ca un clopot . faci amplificator cu AV ( ipa 300 parca mergea in 2 ohmi ) in punte si legi difurile in paralel , sau sau chiar poti sa faci un av1000 pt ambele difuri .Incinta o sa iasa cat un dulap de mare , peste 200L , esti sigur ca asta vrei ?

Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq

Pai dc sa nu mearga avand in vedere ca eu apoi le voi separa intre difuzoare de o placa...ca si cum ar fi 2 woofere lipite una de alta nu stau sa fac separat..iar cu amplif dc sa nu mearga dak un HP-18W are in program 800W si 400W reali ??? deci eu zic ca ar merge un Av800 pe difuzor....si dak tot ai adus vb de av1000..unde pot gasi asa ceva...sa le pun asa cum ai zis tu amandoua difuri pe acelasi amplifcator....Si app sunt sigur de ceeea ce vreau sa fac :)Salut :smt039 _____________________________Noi Sa Fim Sanatosi :partyman: CONTACT:Id Messenger: urssu_xxx

Link spre comentariu

nu ARE ROST sa pui 2 difuri din aceasi incinta pe canale diferite din amplificator , efectul stereo nu apare pt ca distanta e f mica intre difuri , o sa apara defazaje orice si oricat ai face in modul asta

pt schema de AV 1000 foloseste search pe forum sau google , ai 1000W rms 4ohmi , pui ambele difuri in paralel ( = 4 ohmi) si ai rezolvat totul , fara 2 module amplificatore , traf mai mare .etc .......

incinta o poti face pe asta :

http://i1.tinypic.com/1znocj9.jpg

Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq

Ms ptr schema... :partyman:

Ma voi duce zilele astea la o firma de tamplarie sa mi le faca asa cum trebuie sa le calculeze ei ca stiu cum...

App baga si tu id`ul meu urssu_xxx mai vb despre boxe ..amplif chestii destea...

Si ms ink o data ptr schema :prayer: iar cu amplif voi pune un av1000

Salut :smt039

Noi Sa Fim Sanatosi... :partyman:

Id Messenger: urssu_xxx

Link spre comentariu

nu trebuie neaparat AV1000, merge si un modul AV800 la care legi difurile in paralel, si-o sa ai in jur de 400W pe dif. am si eu 2 subwoofere cu HP-18W si construiesc acum un amplificator cu AV800 pentru ele. oricum nu merita sa faci ditamai dulapu cu 2 difuri de 18". io am 2 incinte separate, si pot sa le pun una peste alta, sau una langa alta, sau oricum imi trece prin cap. plus ca oricum iasa grele, si cu un singur dif, ca abia le mut de unu singur, dar mai tu cu 2x18"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări