Mosu Tuti Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Da, este o mare placere sa te lauzi cu caii putere, cu latimea benzi de frecventa si sa scri cu tz, dar de boxe care redau 1500 de W ati auzit ? Eu m-am speriat, bravo, buna treaba, dar, am ghinionul ca am vazut intradevar amplificatoare de 1000 W dar dif. de 1000 W nu am vazut. Reunosc ca nu sunt foarte cunoscator. Dar nu stiu cum se face ca a venit un tanar la mine cu 2 dif de 900 W fiecare, m-am mirat, m-am crucit si le-am legat la harbul meu de statie FISHER, de numai 2 x 40 W, cand i-am dat drumul, am crezut ca s-a stricat statia, nu se auzea mai nimic. Bun zic. nu am putrere sa le excit. mai cautam. Am gasit un "sonorizator" de nunti. Da. ce sa spun. Cand a auzit tanarul meu prieten a inceput sa planga. Hai inapoi acasa. Am bagat in statie vechile mele boxe Philips de 50 w sin. vechi de 30 de ani, care au numai 2 dif. unu cu dublu con si un twiter pe care nu scrie nimic. Am dat drumu la scula, pe care o excit cu un DVD - player. Dupa fo 15 minute a venit primarul din sat sa vada cine are nunta si el nu stie. HA. Difuzoare. Mai bine un harb dintr-un radio vechi decat un sistem nou PMPO. Salutare cu parere de rau. Mosu Tuti. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 P?i ??tia habar n-au ce înseamn? 1kW. Dac? s-ar uita la un am?rît de re?ou de aceea?i putere ar în?elege cum st? treaba cu c?ldura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum