Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AGP4x in slot 3.0

Mikrosha

Postări Recomandate

Salutare!

Vreau si eu sa-mi fac un upgrade video :supz: si sa-mi pun o placa video AGP 8x pe un PC cu slot 2x/4x.

Placa de baza pe care-o am e asta: DELL GX260.

http://www.barebonekit.net/itemdesc.asp ... NV&eq=&Tp=

As vrea sa pun una din placile astea, care se gasesc la Emag:

GeForce FX5200, 128MB

ATI Radeon 9250, 256MB.

Am citit ca AGP3.0 foloseste 0,8V, pe cand 4x foloseste 1,5V. Desi se potrivesc la slot, si nu se arde nimic, nu merg. Am mai citit ca GeForce FX5200 nu merge deloc pe GX260...

Va rog, ma puteti ajuta cu un sfat??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mikrosha

2

• ionut20

1

• Stefan

1

• Elef

1

Top autori în acest subiect

Salut,Placile de baza cu agp 4x merg cu placi video 8x, dar daca ai placa de baza cu agp8x si vrei sa pui un agp2x o sa ai surpriza sa nu iti prea mearga(se vede incetosat, cu dungi, etc).

Link spre comentariu

poate nu stiu eu dar o placa de 8x nu arae aceleasi performante pe un AGP 4X cu una pe AGP 8X ?! de mers poate ca merge dar nu are aceeasi viteza !

Se simte in jocuri in principal dar nu la frame-rate ci la incarcarea texturilor ;).In rest: AGP3.0 are ratele de transfer 8x,4x; AGP2.0 are ratele de transfer 4x;2x;Placile AGP3.0 stiu deobicei sa functioneze si in 2.0(atentie tensiunile si polaritatea semnalelor sunt diferite pt cele 2 standarde).Teoretic in conectorul AGP(si MB si PV) ar trebui sa existe niste terminale pentru selectarea modului de functionare 3.0 sau 2.0....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări