Vizitator zburlyx Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Salut Vreau sa fac un kit audio de amplificare si m-am "izbit" de urmatorul AD_024NR de la adelaida care vin cu tot cu traf http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ts_id=4766 Vreau sa stiu cat de incredere sunt cei de la adelaida si daca a incercat cineva kitu ca am auzit pareri impartite fara prea multe motive, doar pretexte. Daca aveti si alte idei, nu prea costisitoare sunt incantat sa le ascult/vad Multumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 daca vrei sa-l faci singur,cumpara separt pieselemai bine fa un amplificator cu 2xLM3886(60W) +1 traf de 2x20-24v/200w (si mai trebuie conzii de filtare,o punte si cateva piese)kitul ala nu e cine stie ce(in caz ca merge in specificatii) si e facut cu 2xTDA7294(care scot vre-0 60W,daca sunt originale,daca nu,fac poc)vezi pe la vanzari,pe forum,ar trebui sa gasesti mare parte din componentele principale,la pret ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum