exxu Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 Cum forumul pe telecomenzi nu mai este, vin aici cu o mare rugaminte. Cand te plictisesti si nu prea ai ce face (stiu ca asta se intampla destul de rar) ai putea face un proiect ca cele pe care mi le-ai trimis pe mail pentru o incinta bass-reflex de podea (turn) cu doua cai (2x ydd200lpp, si un dif de inalte ce consideri ca s-ar potrivi de la kon) ? Rugamintea vine de la [email protected]. Iti multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 poti folosi o incinta BR de 50L vol util acordata la 60Hz cu un port de 8Cm diametru si 2.5cm lungime astfel vei avea un SLP mediu de 95dB la 53Hz si un group daley sub 12ms Link spre comentariu
m4xx Postat Martie 20, 2005 Partajează Postat Martie 20, 2005 se pot gasii undeva pe net datele tehnice pt aceste dif ???p.s. ce inseamna incina br ??? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 20, 2005 Partajează Postat Martie 20, 2005 da-,mi adresa de mail sa-ti trimit :wink: Link spre comentariu
m4xx Postat Martie 20, 2005 Partajează Postat Martie 20, 2005 [email protected] faza e ca ma intereseaza mai multe produse d-astea...ca-s ieftine :lol: stiu ca nu-s mare jmecherii :( Link spre comentariu
Vizitator dragutzu Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 cum acum nu iti mai merge ftp as dori si eu proiectul (pdf) cu YDD 200 LPP pe doua cai [email protected] mersi Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Aprilie 2, 2005 Partajează Postat Aprilie 2, 2005 Se poate sa primesc si eu proiectul asta :roll: [email protected] :roll: 1 0 x Link spre comentariu
Vizitator t|esto Postat Aprilie 17, 2005 Partajează Postat Aprilie 17, 2005 chiar nu are nimeni proiectul cu YDD 200 LPP pe doua cai ????? Link spre comentariu
djvas Postat Aprilie 18, 2005 Partajează Postat Aprilie 18, 2005 intra pe http://www.telecomenzi.ro/forum si o sa gasesti acolo ! Link spre comentariu
Vizitator dragutzu Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 mersi multacolo am gasit toate proiectele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum