Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta turnuri

Vizitator trusk

Postări Recomandate

Vizitator trusk

vreau sa mi fac 2 turnuri, asa ca sa le stiu acolo facute de mana mea... as vrea sa aiba cam 1,20 m inaltime, dar as vrea sa mi spuneti voi exact marimile cutiei, si ce marime sa aiba difuzoarele in ele. vreau sa pun cu 3 difuzoare. is incepator asa ca va rog nu prea complex :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

1

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

ma gandeam ca vrei o incinta castel.Inteleg ca esti incepator dar totusi trebuie sa postezi pt ce aplicatii ai nevoie de incinta, de cati bani esti dispus sa investesti. In acest fel noi i-ti putem recomanda difuzoarele si volumul incintelor cat despre cum arata ele.. poti sa ti le faci si sub forma de piramida atata timp cat respecti anumiti parametri.

Link spre comentariu

Daca esti incepator eu zic sa nu te arunci la incinte pe 3 cai pentru ca sunt destul de greu de facut. Oricum dimensiunile boxei se aleg in functie de difuzoare si nu invers, iar difuzoarele nu se aleg la inamplare sau dupa cum arata. Pentru un prim proiect eu ti-as recomanda niste incinte mai simple pe 2 cai(pot sa fie si de podea) si cu niste difuzoare nu foarte scumpe, dar nici niste chinezarii fara parametrii.

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Spune (neaparat) cati bani ai, ce muzica asculti si cat esti de mester in tamplarie... :smt017Pentru ca cele 2 x 2 = 4 difuzoare pot costa de la 100 la 1000 Euro... :smt018

Link spre comentariu
Vizitator trusk

pai cam in 100 aia de euro as vrea sa ma incadrez :)muzica ascult de toate, dar as vrea sa am in speccial fidelitate buna la volum mare.si vreau sa le fac si pentru ambitie, ca sa stiu ca le am facute cu mana mea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări