89-CEC Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 am cumparat acest aparat din targ si cum era de asteptat nu fct.i-am cumparat cablajul flexibil iar cand i-am dat o"cheie" a aparut mesasajul surpriza.cautand pe net am gasit la nisste tipi care spuneau de ceva combinari de taste din telecomanda;bun, am gasit si telecomada, am incercat si varianta lor dar nimic.singura solutie ar fi cu eeprom-ul dar chestia ma depaseste si asa ca nu-mi ramane decat sa apelez la cunoscatori.fac cinste cu 10 bucati ATTINY2313-20SI (bineinteles noi) Link spre comentariu
djdansmart Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Vrei sa il decodezi sau ce? Se poate face din telecomanda..sunt multe combinatii!! Link spre comentariu
89-CEC Postat Iulie 28, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2008 Vrei sa il decodezi sau ce? Se poate face din telecomanda..sunt multe combinatii!!daca e asa de simplu ajuta-ma si cum am mai spus si mai sus de cele 10 bucati raman dupa cum am promis,iar ca supliment mai primesti 2 buc OPA 627(tot noi) Link spre comentariu
djdansmart Postat Iulie 31, 2008 Partajează Postat Iulie 31, 2008 Ti-am trimis PM..Bafta! Link spre comentariu
djdansmart Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Puteai sa dai un raspuns..daca ai rezolvat sau un multumesc...stai linistit ca nu aveam nevoie de "suvenirurile" promise..! Asa suntem noi romanii... :toimonster: Bafta!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum