Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CDX-M800

89-CEC

Postări Recomandate

am cumparat acest aparat din targ si cum era de asteptat nu fct.i-am cumparat cablajul flexibil iar cand i-am dat o"cheie" a aparut mesasajul surpriza.cautand pe net am gasit la nisste tipi care spuneau de ceva combinari de taste din telecomanda;bun, am gasit si telecomada, am incercat si varianta lor dar nimic.singura solutie ar fi cu eeprom-ul dar chestia ma depaseste si asa ca nu-mi ramane decat sa apelez la cunoscatori.fac cinste cu 10 bucati ATTINY2313-20SI (bineinteles noi)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djdansmart

3

• 89-CEC

2

Vrei sa il decodezi sau ce? Se poate face din telecomanda..sunt multe combinatii!!

daca e asa de simplu ajuta-ma si cum am mai spus si mai sus de cele 10 bucati raman dupa cum am promis,iar ca supliment mai primesti 2 buc OPA 627(tot noi)
Link spre comentariu

Puteai sa dai un raspuns..daca ai rezolvat sau un multumesc...stai linistit ca nu aveam nevoie de "suvenirurile" promise..! Asa suntem noi romanii... :toimonster: Bafta!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări