Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

condensatori umflati pe o placa video

adicontakt

Postări Recomandate

dupa cum spune si topicul am o placa video ati radeon 9800 (cred) la care am niste condensatorii de 1000 mico umflati si vre-o doi de 47o. daca ii schimb se remediaza problema sau e posibil sa mai fie si altceva busit prin placa. placa functioneaza numaic ase incalzesc fff tare condensatorii cu problema. ei sunt la 16 volti si eu vreau sa ii inlocuiesc cu unii la 25 v

POZA E AICI http://tinypic.com/view.php?pic=w1snbt&s=4

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

6

• Dr.L

3

• niku_dj

2

• djdansmart

1

Top autori în acest subiect

si caldura le-a scurtat viata(ca integratele de pe placa se incalzesc,nu gluma)pacat ca nu se agsesc si d-aia cu polymer(care sunt gata uscati,deci nu se usuca)

Link spre comentariu

pana sa citesc replyul deja am cumparat condensatorii si sunt la 85 de grade. eu m-am orientat spre unii cu tensiunea de lucru mai mare! lasa ca daca si astia se plesnesc caut la temperaturi mai mari.

Link spre comentariu

pai eu am postat topicul si am plecat de acasa. dupa care mi-am cumparat condensatorii si am citit replyurile de pe topic. ii pun pe astia si mai vad eu in continuare

Link spre comentariu

ai verificat placa de baza?s-ar putea sa ai si pe acolo cevala mine au inceput sa se umfle 2-3 pe placa de baza, i-am schimbat, s-au umflat altii, dupacare s-au umflat si pe placa video vreo 2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări