adicontakt Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 dupa cum spune si topicul am o placa video ati radeon 9800 (cred) la care am niste condensatorii de 1000 mico umflati si vre-o doi de 47o. daca ii schimb se remediaza problema sau e posibil sa mai fie si altceva busit prin placa. placa functioneaza numaic ase incalzesc fff tare condensatorii cu problema. ei sunt la 16 volti si eu vreau sa ii inlocuiesc cu unii la 25 v POZA E AICI http://tinypic.com/view.php?pic=w1snbt&s=4 Link spre comentariu
djdansmart Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Inlocuieste-i..nu cred sa mai fie si altceva..s-au umflat pt ca se incalzesc..cauta din aia la 105 grade..pune ceva calitativ acolo! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 si caldura le-a scurtat viata(ca integratele de pe placa se incalzesc,nu gluma)pacat ca nu se agsesc si d-aia cu polymer(care sunt gata uscati,deci nu se usuca) Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 26, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2008 pana sa citesc replyul deja am cumparat condensatorii si sunt la 85 de grade. eu m-am orientat spre unii cu tensiunea de lucru mai mare! lasa ca daca si astia se plesnesc caut la temperaturi mai mari. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 in pc-uri se folosesc numai condesatori cu 105 gradedar daca nu gasesti d-stia,varianta a 2a e de 85gr Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 26, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2008 pai eu am postat topicul si am plecat de acasa. dupa care mi-am cumparat condensatorii si am citit replyurile de pe topic. ii pun pe astia si mai vad eu in continuare Link spre comentariu
niku_dj Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 sa iti cumperi mai multi decat ai nevoie in cazul in care nu s-au umflat toti, cei pe care nu i-ai schimbat se vor umflaam patit faza asemanatoare cu placa de baza Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 26, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2008 pai pe toti i-am schimbat si pe cei umflati si pe cei care pareau buni Link spre comentariu
niku_dj Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 ai verificat placa de baza?s-ar putea sa ai si pe acolo cevala mine au inceput sa se umfle 2-3 pe placa de baza, i-am schimbat, s-au umflat altii, dupacare s-au umflat si pe placa video vreo 2 Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 26, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2008 placa nu a fost pe pc ul meu, numai ce am primit-o de la cineva Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 probabil ca nici sursa nu e prea breaza,daca e chinezeasca,e sigur Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 26, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2008 ampus placa pe pc acu 15 minute. condensatorii au inceput sa se incalzeasca dar nu suparator de tare. se incalzesc aceia care sunt linga cooler Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum