Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator de semnal inalta frecventa

Tarabostes

Postări Recomandate

Salutare.Nu stiu daca am postat unde trebuie dar as vrea sa construiesc un generator de inalta frecventa (487 MHz)sau reglabila de exemplu 400-500 MHz.Exista astfel de scheme sau nu?Montajul il voi folosi la bruierea unui canal de televiziune CATV(487MHz).Vreo idee?Cineva?Help :prayer: Multumesc anticipat.Stima si respect maxim!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tarabostes

6

• Stefan

3

• MifTy

1

• blue

1

Top autori în acest subiect

Interesanta schema aceea cu filtru trece banda fara bobina.Bine era daca schema era filtru opreste banda si bineinteles daca se putea si cu valori.Asta e :smt022

Link spre comentariu

Pt o atenuare mai mica de 20 db cel mai simplu este sa folosesti tronsoane de lamda/4 din cablu coaxial scurtate din 5 in 5 mm pina cind atingi frecv. ce o doresti rejectata, ma rog trebuie sa ai putina experienta...

Link spre comentariu

Multumesc blue pt idee si rugamintea mea ar fi daca ai avea macar o schita sau macar un desen sa postezi caci nu am experiena sunt novice.Stima si respect maxim. :partyman:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări