Tarabostes Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Salutare.Nu stiu daca am postat unde trebuie dar as vrea sa construiesc un generator de inalta frecventa (487 MHz)sau reglabila de exemplu 400-500 MHz.Exista astfel de scheme sau nu?Montajul il voi folosi la bruierea unui canal de televiziune CATV(487MHz).Vreo idee?Cineva?Help :prayer: Multumesc anticipat.Stima si respect maxim! Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 nu stiu daca e legal ce vrei tu sa faci dar nu mai bine construestiun filtru opreste banda pe aceasta frecventa ? Link spre comentariu
Tarabostes Postat Iulie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2008 Buna idee,nu mi-a trecut prin cap asa ceva.poti te rog daca nu e prea mare deranjul sa postesi si o schema? :partyman: Multumesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 nu am o schema pentru un filtru opreste-banda pe 478MHz dar uite niste documentatie Link spre comentariu
Tarabostes Postat Iulie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2008 Multumesc inca o data.trebuie sa ma apuc acum de calcule :smt024 Stima si respect maxim :yawinkle: Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 poate te ajuta cineva care se pricepe mai bine ca mine la filtre ! eu nu prea am realizat astfel de filtre, si nu la >400MHz filtre trece-banda poate te inspiri din vechile decodoare de HBO ! Link spre comentariu
Tarabostes Postat Iulie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2008 Interesanta schema aceea cu filtru trece banda fara bobina.Bine era daca schema era filtru opreste banda si bineinteles daca se putea si cu valori.Asta e :smt022 Link spre comentariu
Tarabostes Postat Iulie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2008 A si sa nu uit:frecventa HBO la CATV este 231MHz pe cand mie imi trebuie la 487MHz.Scuze ca repet frecventele :smt039 Link spre comentariu
blue Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Pt o atenuare mai mica de 20 db cel mai simplu este sa folosesti tronsoane de lamda/4 din cablu coaxial scurtate din 5 in 5 mm pina cind atingi frecv. ce o doresti rejectata, ma rog trebuie sa ai putina experienta... Link spre comentariu
Tarabostes Postat Iulie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2008 Multumesc blue pt idee si rugamintea mea ar fi daca ai avea macar o schita sau macar un desen sa postezi caci nu am experiena sunt novice.Stima si respect maxim. :partyman: Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 offtopic: bai raciuletea, ce-ai cu otv-ul???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum