Vizitator alex_tic Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 Salutare baieti!!!Trebuie sa-mi construiesc o pereche de boxe si nu stiu ce difuzoare sa aleg. Am nevoie de parerea voastra despre QSL 10P20 sau Paudio E10-150S!!! Pe care dintre ele le recomandati?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 tinand cont de faptul ca importul de la P-audio vine primul, eu votez pt p-audio, daca vrei QSL, trebuie sa mai astepti putin :wink: Link spre comentariu
Vizitator alex_tic Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 e un raspuns oarecum subiectiv :lol: ...dj dna mi-a zis ca are pe stoc qsl-urile..deci? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 simuleaza-le si ai sa-ti raspunzi singur la intrebare. :wink: Pentru a putea recomanda un dif anume, eu trebuie sa am anumite informatii, cum ar fi: 1. de cat SPL, este nevoie2. aplicatia difuzorului (fullrange, satelit, etc.)3. dimensiunile maxime admisibile. Link spre comentariu
Vizitator alex_tic Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 Boxele or sa fie pe 2 cai, iar incinta o sa fie pe compresie. Eu aveam nevoie de un sfat in legatura cu durabilitatea celor doua modele de difuzoare, care depinde de producator, in conditiile proiectarii unei incinte adecvate (excluzand manipulare gresita, proiectare proasta a incintei etc.) Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 Termenul de proiectre proasta nu e f bine definit.Proiectarea se fdace in functie de aplicatie. ex: un subwoofer cu dif de 18 incinta de 50L acordata la 70Hz si cu tuburi mici prin care se aude cum sufla putem spune ca e proiectat prostdar nu putem compara niste incinte de 150L respectiv 200L acordate sa zicem pe la 45/35Hz numai din punct al vedere al raspunsului in frecventa, trebuie sa iei in considerare si unde o sa le folosesti, cat de mari/grele vor fi, cat de tare trebuie sa sune..etcDeci da mai multe detalii daca vrei sa ia altii decizii importante in locul tau ca sa le poata lua corect Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 Alex ,Nici unul din aceste difuzoare nu va functiona bine intr-o incinta pe compresie . Pentru medii ar merge dar pentru bass in nici un caz . Link spre comentariu
Vizitator alex_tic Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 Ok...hai sa detaliez putin. Mi-am construit un amplificator de 2X50w pe 8Ohmi cu lm3886 si-mi trebuie niste boxe, avand in vedere ca sunt student..nu-mi permit sa cumpar difuri visaton,vifa..etc iar depsre chinezarii nici nu poate fi vorba!!! SO m-am gandit sa-mi fac niste incinte pentru auditie (nu am de gand sa sonorizez petreceri & stuff)in care sa bag difuzoare paudio, selenium sau qsl(modele cele mai ieftine evident :wink:) Probabil vor fi niste difuri Paudio..ca tot vine importul. In situatia mea voi cum ati "gandi" incinta cu difuzoarele astea E10-150S (nu ma intereseaza dimensiunile...numai sa mearga korect)Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum