Gerula Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 Sunt intersat de un montaj electronic ce inlocuiesete cesurile de bord.Ideia e simpla: citesti toti parametrii digital si apoi afisezi pe un LCD color gen mini TV sau PDA.Numai ca borul masinii vara atinge masurat si 70grd C.Am in cercat sa pun o tastatura pe bord si ea s-a strans s-a facut varza plasticul ala.A devenit inutilizabila.Dar un LCD ar rezista ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 24, 2008 Partajează Postat Iulie 24, 2008 din ce stiu eu,lcd-urile sunt destul de sensibile la caldura(alea tft,de display)alea de afisaj merg si peste 70 gr Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 pai imbraci bordul in piele alba, ceasurile oricum sunt putin protejate de "cozorocul" bordului si cand pleci din masina iti pui parasolarul. :smt005 glumeam desigur la treaba cu pielea alba ! mai intai trebuie sa te gandesti cum reuseti sa faci acele ceasuri (inteleg cate pricepi binisor la ecrane si microcontrolere !) Link spre comentariu
Gerula Postat Iulie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2008 Cesurile de bord "le fac" , dar cine-mi va garanta mine ca ca nu se va strica LCD-ul ?!As incerca sa fac experiete cu niste LCD-uri mai vechi.Sau si varianata extrema sa-si ia omul "bordul" cu el acasa. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 eventual doar lcd-ul sa fie detasabil,ca fetele casetofoanelororicum gasesti fara probmleme lcd-uri(monocrom) care merg la 70 gr Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum