Tarabostes Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Salutare la toata lumea.Sunt si eu nou pe forum si as vrea sa-mi construiesc 2 boxe pe 2 cai avand 2 difuzoare tesla de 15W cu diametrul de 15 cm/buc.Intrebarea mea e ce dimensiuni ar trebui sa aiba cutia?inaltime,latime si adancime.Va rog :prayer: poate sa ma ajute cineva cu aceste dimensiuni?Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 intr-un almanah tehniumerau prezentate cateva date despre difurile asteacauta in functie de model,ca sunt mai multe tipuri cu aceleasi dimensiuni Link spre comentariu
Tarabostes Postat Iulie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2008 Multumesc mult :partyman: Dr.L.As vrea sa-mi spui,daca nu e prea mare deranjul,in care almanah TEHNIUM ,adica din ce an ca o sa caut pe la un vecin pt. ca eu nu detin asa ceva si sa nu caute omul prin toata arhiva. :yawinkle: Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 de prin anii 80,daca nu ma inselcare exact nici eu nu mai stiuo sa caut,sa vad daca-l gasesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum