Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalenta transformatoare

Vizitator benzforever

Postări Recomandate

Vizitator benzforever

In primul rand salutare tuturor electronistilor de pe forum. Am o intrebare referitoare la compatibilitatea a 2 transformatoare. As dori sa stiu care sunt codurile de echivalenta HR sau FBT la urmatoarele serii de transformatoare de linii : OREGA 40337-81 ( 10849990P1 C ) si SAMSUNG FUY 20A104 T 30904 . Sau daca stiti vreun site care contine vreun convertor seriile HR sau FBT. Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paun nelu

1

• maresmircea57

1

• codrin

1

• cristronic

1

Top autori în acest subiect

• 3 ani mai târziu...

este cam vechi postul dar sa nu mai deschid altul am sa pun o intrebare legata de 40337 81 care se spune ca ar fi echivalent cu hr7384/am pus acest 7384 intr-un pt92[philips te1.1] si nu este compatibil,stie cineva daca se face o modificare ceva?

Link spre comentariu

Este gresit echivalat cu HR 7384.La Philips TE1.1 trafo corect este HR 8545 ca si la Profilo PT 92.HR 7384 este pentru Profilo PT11 si are forma trafo NEI, HR8545 are forma trafo Goldstar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări