Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMD Athlon 1700+

MazyMan

Postări Recomandate

unele semproane merg cu fsb166(daca nu ma insel au apatut o data/dupa bartoane,care merg la 166),adica pozitia 3 din 4(sau 3 din 3,in functie de placa de baza,cum se pare ca e placa ta de baza)in bios n-apare ajustarea fina a fsb-ului? d-acolo poti sa ajungi la 199(dar trebuie si voltaj pe proc,altfel e instabil si se restarteaza)incearca sa-l deblochezi(eu am deblocat un duron de 650mhz,varianta cu letconul,dar din pacate multiplicatorul minim al placii mele de test e 6,5 si cu fsb100...e standard. sa nu zic de fsb133,cand merge pe la 860mhz minim)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

5

• bmwh548

3

• MazyMan

3

• junior

1

Top autori în acest subiect

Desfa-l...vezi ce scrie pe el...noteaza-ti tot pe o bucata de hartie si apoi scrie aici. Posibil ca jumperii de pe placa de baza sa schimbe FSB-ul...si tu in loc sa urci ai scazut. Scrie si ce model de placa de baza ai. Daca e una cu FSB maxim 333 atunci posibilitatile sunt limitate.PS: la Sempron overclockul e jalnic. Eu am avut un 2800+ si nu voia mai mult de 160MHz in plus...

Link spre comentariu

ddleciu, AMd sempron 2200+ il am eu setat cu fsb 200mhz si merge la 1800mhz reali si este egal la performanta cu athlon 2200+(1.8default),daca faci overclcok incearca sa pui ramii la frecventa mai mica decat a procesorului..,daca placa de baza nu suporta FSB 400mhz,nu mai poti face nici un overclock.la 166x9=1500mhz.+ in functie de sursa urca sau cobora frecventa pe care o po?i atinge.

Link spre comentariu

avand setarea fsb-ului pe placa de baza va dat seama sper ca placa de baza e ><><#@@%%$%# veche si cu posibilitati extreme de limitate pentru overclock. eu te sfatuiesc sa il lasi asa ca nu prea ai cesa ii faci probabil ai chipset via si un fsb 333 maxim la rami deci nu prea poti face overclock. cel mai bine vezi ce model de placa de baza ai si posteaza aici . si dupa aceea ... POTOPUL .. :smt004

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări