Vizitator darky85 Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 salut sunt nou pe aici si nou in domeniul electroniciam si eu niste intrebari daca sunteti buni sa imi raspundeti raman dator, deci:Vreau sa imi fac o sursa de lumina pentru portbagajul de la masina (un matizel), chestia e ca vreau sa il fac singur nu sa il cumpar.El ar arata asa 3 sau 5 Leduri, un intrerupator si o baterie. De aici intervine problema cum le lipesc ??? tot caut pe net si nu gasesc nimic.Mutumesc anticipat Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 citeste p-aici,sunt niste exempleviewtopic.php?f=21&t=31163&start=0 Link spre comentariu
Vizitator darky85 Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 ms dar mai e o mica problema :"> cum fac pe placa aia cu multe gaurele (nu stiu cum se numeste exact) legaturiile ?? i-au pistolu de lipit lipesc ledurile, intrerupatorul , si ... :-? mai exact ... cum fac legaruiile intre ele ?? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 daca-s albe,pui cate 3 + o rezistenta in serierezistenta sa fie de 150-200 ohmigrupurile astfel rezultate le pui in paralel si le alimentezi Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 vezi si http://www.niqro.3x.ro/LED/LED.htm pe la final... Link spre comentariu
Vizitator darky85 Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 multumesc, ceva ceva am reusit , multumesc inca o data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum