Vizitator zomwe Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Am cumparat un invertor de 80 W. L-am folosit o singura data pentru a incarca un laptop, si dupa 1/2 ora in timp ce incarca i s-a stins becul verde. Am observat ca i s-a ars siguranta(cea de la stecherul tip bricheta). I-am schimbat siguranta, dar a ars-o fara sa fie bagat nimic in priza lui de 220 v. De fiecare data cand ii pun alta siguranta o arde, fara a alimenta nimic invertorul, si fara a i se aprinde becul lui verde de functionare. Pur si simplu o arde imediat ce il bag la bricheta. Am masurat rezistenta la capatul la care se alimenteaza de la bricheta, si am observat ca este zero. Astept ajutor. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 20, 2008 Administratori Partajează Postat Iulie 20, 2008 S-au dis finalii 100% Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 era o pocnitoaresi ma intreb daca priza auto e facuta sa tina continuu 7A :smt017 Link spre comentariu
Vizitator zomwe Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Sa inteleg ca nu se mai poate repara.Imi puteti recomanda va rog un model bun? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Sa inteleg ca nu se mai poate repara.Imi puteti recomanda va rog un model bun?poate se poate repara,insa trebuie schimbate niste piese p-acolo(mai ales cele de putere,eventual si cele care le comanda) si probabil si marita racireamodele de invertoare nu cunosc(majoritatea din ro sunt chinezisme) Link spre comentariu
Vizitator zomwe Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Finalii la care masor rezistenta si este zero sunt arsi?Am gasit 3 pana acum cu rezistenta 0. Link spre comentariu
cipcirip Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Salut, i`ai masurat in circuit, sau extrasi ? E suficient sa fie unul in scurt... Link spre comentariu
Vizitator zomwe Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 I-am masurat extrasi Link spre comentariu
Vizitator zomwe Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Am gasit 4 tranzistori cu rezistenta 0.Unul este IRF830, pe care l-am gasit la magazin.Celelalte 3 nu le-am gasit la magazin: unul este IRFS830B iar celelalte doua sunt 54N06T.Daca stiti, va rog sa imi spuneti unde le-as putea gasi. Link spre comentariu
Gerula Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Se poate repara dar nu merita.Producatorii inceraca sa-si vanda toate rahaturile.S-a ars (sa-au ars finalii care ataca traful) pentru ca specificatiile de pe el erau aiurea.Adica nu cred ca avea 80W. Si 80W ce ? Consuma sau produce la iesire ?Pe incarcatorul Laptopului meu scrie 19V si 3.42A. Considerand si peste 90% randamentul incarcatorului ar fi trebuit sa tina.Eu zic ca e mai eficient sa iei direct incarcator auto de Laptop.Ai griza ca poti gasi produse proaste la un pret dublu.Eu cred ca mai mult de 1 mil nu trebuie sa coste un incarcator de Laptop auto.Sa aiba tensiunea Laptopului tau si un amperaj cat mai mare 4-5A.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum