Vizitator djcocea Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 am primit de la un prieten aceasta statie , pare functionala , buba este ca nu stiu pe cati omni este si cati W scoate , daca stie cineva ii multumesc anticipat , am cautat pe google si nu am gasit nimic de el sau de firma STEG , o fi fantoma ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 n-are legatura cu constructi unui amplificator(cum scrie in subtitlul acestei sectiuni)roaga un moderator sa-ti multe postul la consultanta/documentatii/diverse Link spre comentariu
Vizitator djcocea Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 n-are legatura cu constructi unui amplificator(cum scrie in subtitlul acestei sectiuni)roaga un moderator sa-ti multe postul la consultanta/documentatii/diversescz ,sunt novice ,totusi am un raspuns la cea ce ma intereseaza? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 scz ,sunt novice ,totusi am un raspuns la cea ce ma intereseaza?@sectiunea potrivita :smt001 eu n-am idee,nu scrie nimic relevant pe spatele ei?eventual deschide-o :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator djcocea Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 scz ,sunt novice ,totusi am un raspuns la cea ce ma intereseaza?@sectiunea potrivita :smt001 eu n-am idee,nu scrie nimic relevant pe spatele ei?eventual deschide-o :rolleyes:poi va mai intrebam? , o sa ii fac maine fotografii si imi spuneti voi ce credeti! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Imposibil sa nu gasesti ceva scris pe ea, chiar si o reclama mincinoasa de genul ''10000Wpmpo''.Vezi de cit e siguranta de retea si poti sa calculezi cam la ce putere se arde, poti sa vezi la ce tensiune se alimenteaza etajul final, citi trz finali are si de ce tip, sectiunea trafo de alimentare... toate astea pot sa-ti dea o estimare cit mai aproape de adevar. Link spre comentariu
Vizitator djcocea Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Imposibil sa nu gasesti ceva scris pe ea, chiar si o reclama mincinoasa de genul ''10000Wpmpo''.Vezi de cit e siguranta de retea si poti sa calculezi cam la ce putere se arde, poti sa vezi la ce tensiune se alimenteaza etajul final, citi trz finali are si de ce tip, sectiunea trafo de alimentare... toate astea pot sa-ti dea o estimare cit mai aproape de adevar.nu sunt chiar expert in astea :( , credeam ca a mai avut de a face cineva cu acest amplificator , dupa cate am inseles este diferita fata de majoritatea ! Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 in prima faza pune poze cu interiorul ca asa nu are nimeni cum sa te ajute. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum