Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema impotriva graurilor?

dj fratisu

Postări Recomandate

salutas dori si eu o schema electronica de generare semnal care sa alunge graurii. Aveti asa ceva? Am gasit ceva aparate dar mi se par ca mscumpe pentru un generator de smenal (aprox 3 milioane vechi).Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petre_s

2

• Stefan

2

• doru3160

2

• dj fratisu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu detin aceasta schema cred ca este un generator de frecv (frecventa e importanta) de mare putere ! in revista Tehnium 2 iunie/2006 in pagina 3 se lauda un anume domn Goruie Florin (loc.Mosnita Veche, jud. Timis) ca el a inventat un aparat ce alunga graurii din culturile de vie . mai multe nu stiu dar sigur gasesti documentatie pe net. :partyman:

Link spre comentariu
Vizitator piano

Pentru grauri nu prea stiu ce sa-ti spun.Durerea mea cea mare sunt manelistii.Am un vecin de la care am invatat toate versurile de la toate manelele.Va pot recita vesuri din manele pana va plictisiti.Ma poate ajuta cineva cu o idee cu ceva ?Super multumiri.

Link spre comentariu

Pentru grauri nu prea stiu ce sa-ti spun.Durerea mea cea mare sunt manelistii.Am un vecin de la care am invatat toate versurile de la toate manelele.Va pot recita vesuri din manele pana va plictisiti.Ma poate ajuta cineva cu o idee cu ceva ?Super multumiri.

si care e legatura cu alungatul graurilor? :smt039 :smt039
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...

Aici ai o schema clasica de alungat pasarile,momentan isi reface neuronii.

Curata nesimtire
Si abia dupa un an ti-ai dat seama? :rade: P.S.eu gasesc ca e chiar frumoasa felina :rade:
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator TheOne

Pentru cei pe care-i mai intereseaza alungatul graurilor...facea tataie pe vremuri o prostioara din lemn.Cand ma duceam cu el la camp la porumb,vie si datea de catava ori din aia fugeau graurii ca iepurii...o sa fac o schema...e foarte usor de facut si de utilizat...

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Schema asta este destul de bine conceputa pentru ca are generatoru de ultra sunete dotat cu inca un generator de schinbarea fregventei in trepte pe un domeniu de fregventa prestabilit astfel incat ce aveti de alungat nu se obisnueste cu fregventa care o genereaza dispozitivu de alungat oratanii soareci pisici caini grauri dar incercati si pe manelisti daca tot au aceiasi naravuri poate au si aceiasi fregvente .

post-27640-139829297746_thumb.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări