dj fratisu Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 salutas dori si eu o schema electronica de generare semnal care sa alunge graurii. Aveti asa ceva? Am gasit ceva aparate dar mi se par ca mscumpe pentru un generator de smenal (aprox 3 milioane vechi).Va multumesc! Link spre comentariu
petre_s Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 adica sa-i alunge permanent? ca daca bati intr-o tabla fug imediat:D Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 nu detin aceasta schema cred ca este un generator de frecv (frecventa e importanta) de mare putere ! in revista Tehnium 2 iunie/2006 in pagina 3 se lauda un anume domn Goruie Florin (loc.Mosnita Veche, jud. Timis) ca el a inventat un aparat ce alunga graurii din culturile de vie . mai multe nu stiu dar sigur gasesti documentatie pe net. :partyman: Link spre comentariu
Vizitator tataielectronicus Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 Aici ai o schema clasica de alungat pasarile,momentan isi reface neuronii. Link spre comentariu
Vizitator piano Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Pentru grauri nu prea stiu ce sa-ti spun.Durerea mea cea mare sunt manelistii.Am un vecin de la care am invatat toate versurile de la toate manelele.Va pot recita vesuri din manele pana va plictisiti.Ma poate ajuta cineva cu o idee cu ceva ?Super multumiri. Link spre comentariu
UltimateW Postat Iulie 30, 2008 Partajează Postat Iulie 30, 2008 Pentru grauri nu prea stiu ce sa-ti spun.Durerea mea cea mare sunt manelistii.Am un vecin de la care am invatat toate versurile de la toate manelele.Va pot recita vesuri din manele pana va plictisiti.Ma poate ajuta cineva cu o idee cu ceva ?Super multumiri.si care e legatura cu alungatul graurilor? :smt039 :smt039 Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 mmm... au cam aceeasi culoare... si sunt la fel de pisalogi??? Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 MifTy te plictisesti rau de ai inceput sa "dezgropi copite de cai morti" sau iti place sa cauti printre vechituril aste de posturi noroc ca esti amuzant !!! Link spre comentariu
Vizitator genose Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Aici ai o schema clasica de alungat pasarile,momentan isi reface neuronii.Curata nesimtire Link spre comentariu
doru3160 Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Aici ai o schema clasica de alungat pasarile,momentan isi reface neuronii.Curata nesimtireSi abia dupa un an ti-ai dat seama? P.S.eu gasesc ca e chiar frumoasa felina Link spre comentariu
ratza Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 ?i destul de eficient?, pîn? la un punct. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Mai ales daca o tai de la portie,da se spune ca pisicile sunt printre putinele feline care omoara (vaneaza)nu doar ca sa se hraneasca Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Pentru cei pe care-i mai intereseaza alungatul graurilor...facea tataie pe vremuri o prostioara din lemn.Cand ma duceam cu el la camp la porumb,vie si datea de catava ori din aia fugeau graurii ca iepurii...o sa fac o schema...e foarte usor de facut si de utilizat... Link spre comentariu
petre_s Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Deci exista vreo schema sau detalii despre frecventa? Am vazut un astfel de aparat la 500E Link spre comentariu
Adierea Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Schema asta este destul de bine conceputa pentru ca are generatoru de ultra sunete dotat cu inca un generator de schinbarea fregventei in trepte pe un domeniu de fregventa prestabilit astfel incat ce aveti de alungat nu se obisnueste cu fregventa care o genereaza dispozitivu de alungat oratanii soareci pisici caini grauri dar incercati si pe manelisti daca tot au aceiasi naravuri poate au si aceiasi fregvente . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum