Jimmy Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 pt a alimenta 2 module AV1000 ai nevoie de un transformator cu o putere de 3KVA, cu 2 infasurari secundare de 75V Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Ms andiy Salut :smt039 ________________________________ CONTACT: ID Messenger: urssu_xxx Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 MS Jimmy ptr detalii Salut ____________________________________ CONTACT: ID Messenger: urssu_xxx Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 10w nu e destul decat daca ai boxe eficiente cu sens peste 95dB, altfel nu asculti decat incet spre mediu.Sau dai cu distorsiuni.100W e numai bun pt casa.raport de 10 intre doua marimi inseamna 10dB daca e vb de putere, 3dB e dublarea.Rocare, tu dai sfaturi sau doar vrei sa incurci lumea? Link spre comentariu
Vizitator electronica aplicata Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 S-a cam invechit ampliful asta (nr.AV1000, AV800, AV400...) dar tot la asta ati ramas. O parere personala: cel mai bine incercati schemele de service a unor producatori de renume, e mult mai sigur asa. Sau puteti sa incercati niste scheme mai de actualitate, am vazut cateva interesante pe cateva forumuri din Ro si diyaudio.com :supz: Link spre comentariu
zal Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Iti place sau nu, asta a prins aici in zona, mai ales ca au fost si kituri. Ca sa convingi oamenii cu altceva trebuie sa ii aprovizionezi cu kituri, documentatie si piese, findca nu toti sint avansati in electronica, dar isi doresc multi din ei sa faca ceva cu miinile lor.Pune niste scheme si vom vedea. Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Sharky cred ca tu nu ai inteles ce am vrut sa spun deci eu amplificatorul asdta nul fac ptr casa iar 100W stai linistit ca nu am fata de asa ceva...am un amplificator facut de mn 2xav400 si il tin mai mult ptr chindii pe asta dar am boxe de calculator de 2x5W numi trebuie mult cat sa scult eu dar tu ai inteles gresit ce vreau eu. Vreau sa fac 2 buc av1000 de la zero ca imi doresc sa vad dak reusesc sa fac unul... Ms ptr sfat la traf dar cum am zis nu e ptr casa... Salut _______________________________ CONTACT: ID Messenger: urssu_xxx Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 21, 2008 Administratori Partajează Postat Iulie 21, 2008 S-a cam invechit ampliful asta (nr.AV1000, AV800, AV400...) dar tot la asta ati ramas. :supz:In acest caz propune ceva la fel de fiabil si usor de facut iar dupa asta mai vorbim, ai facut in viata ta un amplificator ? Ia sa vedem si noi realizarea Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 :supz: _________________________ CONTACT: ID Messenger: urssu_xxx Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 :supz: _______________________________ CONTACT: ID Messenger: urssu_xxx Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 sorteh ce am facut asa grav nu am citit cu atentie si in al doilea rand mi`am cerut scuze...eu nu cred ca am facut ceva grav :smt018 _________________________________ CONTACT: ID MEssenger: urssu_xxx Link spre comentariu
Vizitator electronica aplicata Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 In acest caz propune ceva la fel de fiabil si usor de facut iar dupa asta mai vorbim, ai facut in viata ta un amplificator ?Am facut vreo cateva la viata mea si de asta spuneam mai sus ca cele mai bune (implicit fiabile) au iesit cele din manualele de service: Rotel, QSC etc. Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 OK sorteh am inteles...imi cer scuze dak te`a deranjat ce am spus...Voi fi atent mai intai la ce voi citi apoi voi posta ce trebuie... SAlut :smt039 ____________________________ CONTACT: ID Messenger: urssu_xxx Link spre comentariu
Metallman Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 S-a cam invechit ampliful asta (nr.AV1000, AV800, AV400...) dar tot la asta ati ramas. O parere personala: cel mai bine incercati schemele de service a unor producatori de renume, e mult mai sigur asa. Sau puteti sa incercati niste scheme mai de actualitate, am vazut cateva interesante pe cateva forumuri din Ro si diyaudio.com :supz:Ai facut de la qsc scheme vechi care probabil au luat nastere odata cu av400/800/1000.Ca sa faci o schema qsc de actualitate inseamna sa... Niciun qsc nu o sa intreaca av-ul cand este vorba de raportul pret/performanta/cost/simplitate in realizare.Altfel lumea facea qsc si nu av.Cei care fac AV-uri aici pe forum, le folosesc in special la sonorizari (mai sunt si exceptii).Cu alte cuvinte vor sa scoata un ban, fiind un obiect la muncii lor.Ca in orice afacere... se aplica regula: investitie minima (din toate punctele de vedere), profit maxim.Iar av-ul este exceptional cand vine vorba de calitate in sonorizari (gen nunti, banchete, etc).Decat sa dau banii pe componentele dintr-o schema qsc, mai bine fac un leach. Parerea mea! Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 am gasit o schema cea de la AV1000 si nu stiu care e mai buna desi sunt aproape la fel, imi puteti spune ? va rog! ms si cablajul e bun asta ? multumesc de ajutor!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum