Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un mik ajutor la AV1000 va rog :)

Vizitator UrsSu_mZq

Postări Recomandate

Vizitator UrsSu_mZq

Salut...

As dori si eu un mic ajutor la AV1000 :weedman:

Ce traf imi trebuie la un singur modul cati "V" pe secundar sa aiba sa pot scoate puterea maxima la 4 ohm de 1000W si cati "A"

Si o lista de componente corecte ptr av1000 nu vreau sa gresesc ceva sa pun o piese gresita si sa`mi sara in fata le vreau corecte dak se poate...

Multumesc si astept raspunsurile voastre

Salut... :smt039

ID Messenger: urssu_xxx

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

5

• retrosong

5

• Blacksmith

4

• danzup

2

Top autori în acest subiect

Mai bine faci unul de 100W ... diferenta intre 1KW si 100W e doar de 3dB !

Bine precizat....

Ca sa nu mai zic ca pentru auditii in camere de bloc comuniste chiar si 10 W sunt de ajuns !

Link spre comentariu

cum naiba? io stiam ca 3dB in plus se obtin la dublarea puterii. adica de la 100W la 200W ai 3 dB in plus :smt017
Link spre comentariu

Asa e , dar pentru UrsSu merge si cu 3dB. :evil4: Ce mi-e 3 ce mi-e 10 ... :smt102Acum fiecare vrea sa-si faca discoteca in camera. :director: O sa surziti baaaai !

Link spre comentariu

Bine precizat....

Ca sa nu mai zic ca pentru auditii in camere de bloc comuniste chiar si 10 W sunt de ajuns !

care 10 W?pentru unii 10W abia daca ajung pentru un amplif. de casti. :smt005
Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq

Mei dar eu vreau sa fac un amplificator ptr sonorizari nu ptr bloc...ca ptr bloc am un amplificator 2xAV400 si nu dau tare il tin mai mult ptr chindii dar ceea ce vreau eu sa fac e sa fac 2 av1000 ptr sonorizari apoi pe parcurs voi lua difuzoare pe puterea unui modul...

Mentionez ca nu este ptr bloc...nus nebun sa dau in bloc 2000W :rolleyes: :supz:

Pentru cine a facut Av1000 vreau si eu sa stiu ce V sa pun pe secundare la un singur modul ca am inteles ca trebuie 1Kv si o lista cu componentele lui dar corecte...

Multumesc

Salut :smt039

Link spre comentariu

Pentru cine a facut Av1000 vreau si eu sa stiu ce V sa pun pe secundare la un singur modul ca am inteles ca trebuie 1Kv si o

nu cred ca are nevoie de 1kV :rolleyes: traful trebuie sa aiba >1,5kW pt un modul si vre-o 70-75Vca(nu-s sigur) pe ramura
Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq

Mersi Dr.L :partyman: astept si o lista cu componente corecte

Multumesc

Salut :smt039

Link spre comentariu

Intii invata care e diferenta dintre V (volt) si W (watt) si pe urma gindeste-te la amplificatoare de 1000W, zic eu ... :rolleyes:Ce lista de componente vrei ma omule ?Daca te-ai apucat sa faci un amplificator banuiesc ca ai si schema , ca doar nu o faci din gind. Pe schema aia nu scrie si valorile ?

Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq

Mai Dudikoff deci eu am componentele ptr av1000 dar nu inteleg nik din ce scrie acolo am luat mai multe liste cu ce trebuie si scrie diferit total unul de celalalt...

Link spre comentariu
Vizitator UrsSu_mZq

Si app Dudikoff am doar cablajul atat cum se afce nu si schema cum am spus mai sus am luat mai multe date despre el si scrie tottal diferit in fiecare lista ce am luat eu...

baga id`ul meu de mess sa putem vb pe mess nu aici dak doresti

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări