bogdanm Postat Aprilie 19, 2005 Partajează Postat Aprilie 19, 2005 1. Vreau sa fac un programator de PIC-uri care sa foloseasca portul USB de la calculator. Ceva de genul ASTA. Dar nu am nici o schema, nimic! Nici nu vei gasi prea usor, sunt rare. Toata treaba se poate face cu un circuit specializat pentru USB, dar asta ar fi un proiect de complexitate medie spre mare. 2. NU e un moft ci doar lipsa de port serial la calculator (laptop). Da n-ai pe cineva cu un convertor USB/serial? Desi nu am nici un fel de experienta in folosirea unui astfel de convertor pentru a programa un PIC, asa ca nu stiu ce sa-ti spun ... ai intr-adevar mari sanse sa nu-ti mearga. 3. In link-ul de mai sus scrie: requires no additional power supply . E totusi mai sigur un programator cu sursa externa? Daca il pui direct pe seriala, da. Daca e vorba de USB, sunt destul de convins ca poti scapa fara o sursa externa, deoarece USB iti poate da 5V @ 500mA, ceea ce personal mi se pare suficient pentru a putea programa orice fel de memorie. Link spre comentariu
Vizitator AdiN Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 nu cumpara usb/com. am cumparat eu de la digitalworld si nu e bun pt programarea micro.nu merita , am ramas cu banii blocati. :cry: Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 21, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2005 nu cumpara usb/com. am cumparat eu de la digitalworld si nu e bun pt programarea micro.nu merita , am ramas cu banii blocati. :cry:Cred ca pana la urma imi iau un desktop Link spre comentariu
Vizitator AdiN Postat Aprilie 21, 2005 Partajează Postat Aprilie 21, 2005 pai si laptopurile au serial(com).tu cred ca ai notebook .notebook-urile in general nu au com-uri.e buna si varianta cu desktop. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum