Vizitator costel1 Postat Iulie 19, 2008 Partajează Postat Iulie 19, 2008 si la ce pret? am nevoie de 4 buc merci mult Link spre comentariu
zal Postat Iulie 19, 2008 Partajează Postat Iulie 19, 2008 Nu se mai fabrica dinainte de 1995, ce mai e pe piata sint 100% facaturi ordinare. Se inlocuieste cu 2SC5200, daca gasesti unii mai bine facuti. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Nu se mai fabrica dinainte de 1995, ce mai e pe piata sint 100% facaturi ordinare. Se inlocuieste cu 2SC5200, daca gasesti unii mai bine facuti. Sper ca nu deranjez, dar am si eu nevoie de 2 astfel de tranzistori, si am dat intamplator peste topicul asta. Dvs. ati spus ca se inlocuiesc cu 2SC5200 . Mai sunt si alte alternative? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Sper ca nu deranjez, dar am si eu nevoie de 2 astfel de tranzistori, si am dat intamplator peste topicul asta. Dvs. ati spus ca se inlocuiesc cu 2SC5200 . Mai sunt si alte alternative? Ai PM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum