Vizitator Traiann Postat Iunie 14, 2004 Partajează Postat Iunie 14, 2004 Stiti cumva cum sa fac sa-mi inregistrez muzica in format audio pe suport DVD (nu vreau format WMA, nu-l recunoaste DVD-ul si nici Mp3).A mai incercat cineva? Stiti vreun soft pt. asa ceva?Multumesc mult! Link spre comentariu
nixforever Postat Iunie 14, 2004 Partajează Postat Iunie 14, 2004 cu nero ai incercat? ia vezi ca nu am incercat da poate merge, dai la audio cd si pui dvd-ul Link spre comentariu
Vizitator Traiann Postat Iunie 15, 2004 Partajează Postat Iunie 15, 2004 Am incercat cu Nero si Ulead DVD MovieFactory 3 Disc Creator , cind selectez audio Cd se comuta automat pe CD writable. Apropo, eu am muzica in format WMA deci programul trebuie sa stie sa o converteasca in CDA. Link spre comentariu
Vizitator queensoft Postat Iunie 24, 2004 Partajează Postat Iunie 24, 2004 Sint vreo doua programe care fac treaba asta : DVD audio creator si DVD+Audio. Treaba e ca se gasesc pe net versiunea shareware ... mai multe nu spun. Incerca la DVD Digest - http://www.digital-digest.com/dvd/downl ... .php?cid=5 Link spre comentariu
Vizitator musicall Postat Iunie 25, 2004 Partajează Postat Iunie 25, 2004 Si yo aveam nevoie :lol: !!!! Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 4, 2004 Partajează Postat August 4, 2004 adica tu vrei sa pui cda-uri pe un dvd si sa ti le citeasca ce?in primul rand ca softu unui dvd player nu stie sa faca asa ceva. un calculator poate ar sti...desi nu e pregatit psihic pt asa ceva.si daca tot le asc pe calc direct...de ce nu le lasi wma?iti dai seama cat intra pe un dvd?yo abia astept sa scoata astia mp3 player portabil care citeste si de pe dvd. mai ales din alea de 30G. cata muzica pe un disc...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum