Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de un sfat in legatura cu un amplificator audio

Marian

Postări Recomandate

Am si eu o intrebare in legatura cu un amplificator audio de 100w,folosesc un microcip TDA7294 si as vrea sa stiu urmatorul lucru: Este suficient un amplificator de linie la intrare sau mai trebui un etaj de preamplificare suplimentar?Am gasit o schema de amplificator de linie cu 4 tranzistori BC550 pe canal si o sa o construiesc pe asta dar ma intrebam daca e suficienta amplificarea ce o ofera, avand in vedere faptul ca vreau sa conectez amplificatorul la iesirea audio de la calculator.Rog mult daca se poate un raspuns pe aceasta tema si multumesc anticipat. :supz: :smt020

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

2

• MiniTehnicus

1

Top autori în acest subiect

Daca folosesti la intrarea amplificatorului audio fire de cel putin 2m lungime este posibil sa inceapa sa autooscileze si in cazul asta ai nimerit bine cu postul in partea de radio. :smt020Pentru mai multe detalii depre amplificatorul audio este mai bine sa stergi postul de aici si sa postezi la rubrica audio/amplificatoare.Unul din posturi care este despre 7294 se gaseste aici:viewtopic.php?f=5&t=27700

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări