Vizitator Vasile Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 Am un rahat de kit din asta http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=96 Nu stiu ca ce fel de programator sa-l setez, are pe el un ULN din care este folosit doar un tranzistor. :twisted: Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 eu il am de ceva timp si mi-a mers ok,chiar acum am mai verificat cu o memorie 24c04 si merge asa cu icprog jdm programmer com1 direct I/O delay 15 in win xp Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 eu am incercat cu un PIC16f628 Link spre comentariu
aghora17 Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 asta nu are pin de lvp? poate nu l-ai setat. zic si io ceva ca sa ma aflu-n treaba:D Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 nu merge nici cum si cu nici un PICzice ca eroare de verificare la 0000 Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 Daca imi aduc aminte bine, nu esti singurul de pe forum-ul asta care s-a plans ca nu-i merge superprogramatorul de la Adelaida. E o porcarie. Chiar imi aduc aminte bine. Check this out: http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t ... sc&start=0 Nush' cum naiba se intampla, ca exact schemele "corectate" de pe ultimele pagini nu mai apar :roll: Link spre comentariu
UnD3aD Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 bine ca ai zis... chiar vroiam sa imi fac si eu unul... hehe... cred ca o sa fac pan la urma el cheapo... Link spre comentariu
UnD3aD Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 si inca ceva... daca aveti placa de baza mai recenta (de 2-3 ani) si vreti sa va faceti un programator... faceti-va unu cu alimentare externa!!!! io am facut pana acum 2 variante cu alimentare interna si nu a mers niciunu... si oricum am auzit ca nu sunt asa stabile... Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 Subscriu. NEAPARAT cu alimentare externa. Link spre comentariu
Vizitator luvan Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 eu il am de ceva timp si mi-a mers ok,chiar acum am mai verificat cu o memorie 24c04 si merge asa cu icprog jdm programmer com1 direct I/O delay 15 in win xpSi eu il am de mai bine de un an si merge super Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 La mine nu merge nici sa-l spargi :cry: l-am incercat pe 16f84a16f62816f877a18f252Cred ca-mi fac un Propic 2 Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 Da, se pare ca e un design din ala care merge din 2 in 14 ... :( Iti recomand si PonyProg (http://www.lancos.com) daca ai timp/chef. Link spre comentariu
bobtech Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 mah, oameni buni, de ce va complicati. este un sticky, chiar primul de sus ... am proiectat eu unul, bazat pe JDM si merge cu orice PIC care are ICSP si pentru care IC-Prog ofera suport. http://www.bobtech.ro sectiunea Proiecte Link spre comentariu
aghora17 Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 si inca ceva... daca aveti placa de baza mai recenta (de 2-3 ani) si vreti sa va faceti un programator... faceti-va unu cu alimentare externa!!!! io am facut pana acum 2 variante cu alimentare interna si nu a mers niciunu... si oricum am auzit ca nu sunt asa stabile...eu am un jdm si merge perfect (hai, nu chiar perfect, ca de aia ma gandeam sa-l fac pe al lui bobtech, ca are alimentare externa), pe un gigabyte de ultima generatie. Link spre comentariu
UnD3aD Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 eu am facut 2 variante de jdm (una pe serial si una pe paralel) si niciuna nu merge... :(ce calculator ai? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum