Vizitator caerda Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 a fost facut de mine si merge perfect Link spre comentariu
zal Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Bravo tie! Pentru cei interesati sa pui niste poze si sa dai detalii de constructie, daca nu e secret.BD681 e Darlington. :smt017 Link spre comentariu
dj_tepex Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 putzin off-topic dar nu ma pot abtine... eu unul cred ca stimabilul a vazut pe net niste scheme interesante facute si comentate de altii.... si ar vrea sa se dea putin rotund pe aicea... :goodman: :weedman: asta judecand dupa nr de topicuri si dupa posturile stimabilului... on-topic daca poti , spune-mi si mie ce finali sunt aia din schema... :smt017 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 unde ai gasit sa cumperi 2SK si 2SJ?(finalii din schema)M-ar interesa si pe mine :supz: Cum i-ai imperecheat? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 18, 2008 Administratori Partajează Postat Iulie 18, 2008 Finali gasesti la www.metrafo.ro le dai un email ca pe site nu-s si te rezolva baietii Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Finali gasesti la http://www.metrafo.ro le dai un email ca pe site nu-s si te rezolva baietiimultumesc de informatie,dar tocmai am intrat pe pagina lor si am dat search la 2SK1530 si 2SJ201....nu exista in tot catalogul asa ceva :smt017 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 18, 2008 Administratori Partajează Postat Iulie 18, 2008 tu ai citit ce am scris mai sus ??????? ca pe site nu-s si te rezolva baietii Link spre comentariu
Metallman Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 Finali gasesti la http://www.metrafo.ro le dai un email ca pe site nu-s si te rezolva baietiiChiar Vasile... sti ce se intampla cu site-ul lor?Observ ca nu mai au aproape nimic.Mai au de gand sa bage pe site produse sau o lasa balta? (in cazul in care ai auzit ceva...)Imi cer scuze de offtopic. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 Finali gasesti la http://www.metrafo.ro le dai un email ca pe site nu-s si te rezolva baietiiChiar Vasile... sti ce se intampla cu site-ul lor?Observ ca nu mai au aproape nimic.Mai au de gand sa bage pe site produse sau o lasa balta? (in cazul in care ai auzit ceva...)Imi cer scuze de offtopic. viewtopic.php?f=78&t=27919&start=105scrie p-aici,doar actualizeaza Link spre comentariu
Vizitator electronica aplicata Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 a fost facut de mine si merge perfectSchema asta e o clona AV400. Imi place totusi ca cine a facut schema a postat pe ea si watajul rezistentelor. Nu de alta, dar am vazut si auzit ca multi monteaza la AV400 numai rez. de 0,25W si nu e bine (in afara de alea de 0,22Ohmi)!!!!!!!!!! :crazy: Link spre comentariu
Sharky Postat August 2, 2008 Partajează Postat August 2, 2008 o clona din care au mai taiat niste piese.Recomand AV, mai ales ca se gasesc cablaje gata facute, nu trebuie sa iti mai bati capul cu ele. Link spre comentariu
liviu Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 eu stau in spania si tranzistorii astia se gasesc foarte greu si un 2sj201 costa doar 11,78 euro mi se pare scumpa Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Nimic nu e ieftin, pasiunea costa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum