Vizitator ands Postat Martie 8, 2005 Partajează Postat Martie 8, 2005 Cred ca este un subiect care intereseaza multa lume.Stie cineva un magazin de aparatura profesionala Second Hand in Bucuresti sau Constanta ? Pentru cei cu posibilitati materiale limitate cred ca e o idee foarte buna. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 pe la lipscani gasesti second , poate gasesti si pro Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 pe la lipscani gasesti second , poate gasesti si prokappa_ii iti multumesc pentru raspuns ,dar tinand cont ca Lipscani e destul de mare poti fi mai excat te rog ? Eventual un punct de reper...Thx! Link spre comentariu
kappa_ii Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 covaci !intreaba de strada covaci Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Martie 11, 2005 Partajează Postat Martie 11, 2005 Ok.Thx.Voi intreba de strada Covaci.Mai stie si altcineva alte adrese de asemenea magazine in Bucuresti sau Constanta ? Link spre comentariu
Vizitator ands Postat Martie 17, 2005 Partajează Postat Martie 17, 2005 Pentru cei interesati,am gasit in Constanta un magazin de televizoare second hand care aduc la cerere si aparatura profesionala.Preturile insa nu sunt tocmai atractive (cel putin pentru mine),asa ca am intrat,am vazut,am plecat.Anyway...magazinul e in KM 4-5. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum